tiistai 29. huhtikuuta 2014

A niinkuin arkkitehti


Nyt on otettu ensimmäinen Oikea Askel. Äsken pienen epäröinnin jälkeen napsautin sähköpostin lähetä-nappulaa, ja sinne meni viesti tulevalle arkkitehdillemme. Hui. Nyt tuntuu oikeasti siltä että enää ei voi perua, se olis menoa nyt!

Toisaalta nyt päästään myös oikeasti siihen oleellisimpaan hommaan, eli miettimään niitä uuden kodin nurkkia ja kulmia. Miten ne saadaan mahdollisimman hyvin käyttöön, sopimaan budjettiin, ja vieläpä miellyttämään silmää. Tämä on oikeastaan koko rakennusprojektin tärkein osuus, eli nyt päätetään kertaheitolla se, millainen talostamme lopulta tulee. Vaikka puoliksi vitsinä me ollaankin puhuttu jo vuosia siitä seuraavasta talosta, ja kuinka sitsinnetuleesitäjatätä. Niin kyllä tämä silti tuli vähän äkkiä. Nyt sitten vaan ne kaikki loistoideat pitää kaivaa uudestaan esiin tuolta pääkopasta, voi kunpa olisinkin kirjoittanut niitä aina ylös. Taisi siitä jotain puhetta joskus kyllä olla... No, kolmannen kohdalla me jo osataan, eikö niin ;-)

Hauskaa vapunaikaa kaikille! Me taidetaan enimmäkseen keskittyä tämän nykyisen huushollin viimeistelyyn, että saataisi se lopputarkastuskin joskus pidettyä. Aika hyvä liukuma tulee kyllä raksojen välillä, ei pääse välissä laiskistumaan :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!