sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Arkistojen kätköistä, asuntomessuilta 2012

Selailin koneelta vanhempia kuvia, ja törmäsin vuoden 2012 asuntomessukuviin. Niitä katsellessa alkoi melkein hymyilyttää. Olin poiminut kameralla tosi monia juttuja joita ollaankin nyt toteuttamassa tuonne uuteen taloon! En edes muistanut moniakaan, mutta niin se vaan alitajunta toimii, että sieltä niitä ideoita on nyt sitten ammennettu kun päästiinkin vielä suunnittelemaan taloa. Silloin messuilla vieraillessahan tästä uudesta rakennusprojektista ei ollut vielä tietoakaan. Avaria ja valoisia eteistiloja. 
Jopa tuo artekin penkki, jota olen miehellekin monasti jo selostanut että sellainen tulee meille sitten eteiseen. Sille piirrettiin pohjakuvaan paikkakin. Ja kas, tuollahan sekin on jo nähty!Lattiasta alkavia ikkunapintoja, sekä liukuovi keittiössä! Meille taitaa olla tulossa ihan täsmälleen samanlainen :-)


Valkoinen vetimetön keittiö, jossa ikkunaa tason päällä. Hämmästyttävää. Tämä taisi olla ainoa keittiö josta otin kuvan koko messuilla.


Talojen värityksiä, aika lähellä meidän tämän hetkistä suosikkia eli tumman ja vaaleanharmaan yhdistelmää. Ihan musta-valkoista ei tuolla meidän alueella saa rakennustapaohjeen mukaan tehdä.


Kappas, jopa tuo tapetti! :-D


Ja tästä leikkimökin kuvasta sainkin idean miten me saadaan sitä keltaista väriä vielä mukaan. Nykyinen talommehan on siis keltainen, ja se oli silloin tätä rakentaessa ihan ehdoton toiveeni. Nyt uuden talon tyyliin tuntuisi sopivan paremmin kuitenkin nuo harmaat, ja se on minua tavallaan harmittanut ettei keltaista ole oikein saatu siihen istumaan mitenkään. Niin jospa meille tulisikin leikkimökistä keltainen! Siitä voisi vielä tehdä tämän nykyisen talon näköisen punaisine ovineen, eli otettaisi vanha koti sinne ikäänkuin mukaan :-) Jee, taas yksi ongelma löysi ratkaisun!

Tämänvuotiset asuntomessut taitaa olla meille aika must-juttu, nyt jos koskaan messuilta saa ammentaa ideoita ihan oikeastikin käyttöön. Laskeskeltiin tuossa, että jos mennään vielä heinäkuun aikana sinne, ehditään saada parhaat ideat ihan rakennuslupakuviin asti. Eli täydellinen ajoitus :-) Sitten pitääkin aloittaa pian lastenvahtien värväys... :-D

2 kommenttia:

  1. oikeesti tuijan kommentti en tiedä mistä toi isännän nimi putkahti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ..? On tainut se kommentti kadota johonkin nettiavaruuteen?

      Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!