torstai 5. kesäkuuta 2014

Ekat luonnokset ja outo tunnereaktio


Täällä on pari päivää tuijoteltu tiiviisti ensimmäisiä luonnoksia talosta. Niissä on monta asiaa tosi hyvin, ja muutama taas mietitytti aika paljonkin. Odotin ehkä enemmän selkeää vau-efektiä jota ei jostain syystä tullutkaan. Liekkö kuvien viivästymisestä aiheutunut odottelu oli nostanut toiveet jo liiankin korkealle? Pettynyt en missään nimessä ollut, mutta yllätyin oman reaktioni laimeudesta. Ensi viikolla koetetaan saada järjestymään tapaaminen arkkitehdin kanssa, ja käydään luultavasti läpi muutostoiveitamme talon suhteen. Ehkä muutosten jälkeen löydän talosta enemmän myös itseäni?

Luonnoksissa oleva talo on tosi moderni, jopa hieman veistoksellinen. Jäin miettimään kodikkuutta, osaanko kuvitella meidän koko poppoon melukylän lapsineen tuonne taloon? Näenkö itseni tuohon havainnekuvan näkymään? Toisaalta moderniahan tässä oltiin rakentamassa, eli mitäpä muutakaan arkkitehti olisi suunnitellut? Olen kyllä huomannut, että joka kerta kun katson kuvia, tykkään talosta enemmän, eli tilanne ei ole ollenkaan huono! Jäämme siis "makustelemaan" :-)

8 kommenttia:

 1. Oi mitä linjoja tulossa ja valoisuutta. Kyllä tuosta sinun sisustussilmällä kodin tekee ja missä on rakkaat ihmiset - siellä on koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuossa paljon on hyvääkin, en voi kiistää :-) Pohjaratkaisu vaatii kuitenkin vielä hiomista, ja esimerkiksi kuvassa näkyvä keittiö vaihtaa luultavasti vielä paikkaa ;-)

   Poista
 2. Näyttää upealta!! Todella! :)

  Mutta oli se mitä tahansa, tarpeeksi pitkään kuin odottaa, rakentelee omassa pienessä päässä mielikuvia tulevasta on lopputulos aina aluksi hieman vaikea sulatella. Vaikka se olisi kuinka hyvä tahansa! Kaikki vaatii aikansa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Kyllä minäkin uskon että hetken sulattelun jälkeen sitä vielä ihan innostuukin. Ja toki ne muutamat muutokset täytyy tehdä, ihan jo käytännöllisyydenkin takia :-)

   Poista
 3. Ooh! Mä oon edelleen valmis vaihtamaan meidän tontteja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan kyllä lämpenemään tolle uudelle seudulle jo niin paljon, että ei taida olla enää paluuta :-D Hyvä siitä teidänkin talosta tulee <3 Ja on tuolla vielä vapaita tontteja... ;-)

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis ja avara ja tuo takka <3 Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään kyllä monesta asiasta, takka on oikeinkin mieleinen :-) Myös korkea tila oli yksi arkkitehdilta toivomamme asia, ja se on ainakin toteutunut loistavasti!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!