lauantai 5. heinäkuuta 2014

Heinäkuu 2014 tontillaKäväistiin tekemässä heinäkuinen tonttikatselmus. Alueella on nyt osa kaduista asvaltoitu, ja katukyltit sekä liikennemerkit on paikoillaan. Muutoin on edelleen rauhallista, rakentajia ei juurikaan näy. Oman tontin kohdalla kaikki oli aika ennallaan. Koivikko humisee tuulessa, lato pilkistää sieltä takaa, ja sähkökaapit on edelleen keskellä tulevaa ajoporttia. Niiden siityminen on kuitenkin nyt luvattu meille, tosin aikataulusta ei tiedä varmaan kukaan...  Ylihuomenna tontilla tehdään maaperätutkimus, ja se onkin ihan ensimmäinen konkreettinen asia jota tuolla tehdään! Saas nähdä mikä on tuomio, luulen että päästään kyllä paaluttamaan mutta eipä tuo mitään, samat kuviot oli ensimmäisenkin talon kanssa. Enemmän odotankin tulosta, että kuinka monta metriä :-D

Talon piirustukset on nyt valmiit, ja tarjouspyynnöt on lähetetty useammallekin talotoimittajalle. Rakentamiseen liittyviä laskujakin on alkanut jo tulla, eli siltäosin aletaankin olla taas asian ytimessä. Keittiön suunnittelu on hyvässä vauhdissa, ja siihen löytyy varmasti hyviä vinkkejä asuntomessuilta parin viikon päästä. Tällähetkellä on hyvä fiilis, kyllä tämä tästä!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ihan vielä ei tapahdu tontilla sen enempää konkreettista, mutta tässä alussa tehdään paljon pohjatyötä täällä taustalla :-)

   Poista
 2. Siellä ollaankin sitten jännän äärellä! ;) Ihanan näköisellä paikalla teillä tontti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Ja kiitos, paikka on kyllä tosi nätti meistäkin :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!