perjantai 18. heinäkuuta 2014

Keittiö 1


Tänään saatiin nähtäväksi keittiötoimittaja ykkösen visio. Tässäkin kohdassa ihmettelen taas hienoja havainnekuvia, ei silloin vielä muutama vuosi sitten saatu mitään tämmöisiä! No, näitä oli monesta kuvakulmasta, mutta tämä jossa tila kuvattiin ulkoapäin oli minusta ehkä mielenkiintoisin. Tässäpä siis teillekin pieni maistiainen.

Ruokailuryhmä ei tule todellakaan olemaan tuollainen kuin kuvassa, huom.

Hauska juttu muuten, että keittiösuunnittelijakin kertoi ihailleensa talomme suunnitelmia "kuola valuen" samalla kun oli piirtänyt kuviamme. Kyllä, siitä on tulossa meidän omastakin mielestä tosi hieno. Ainoa vika on oikeastaan se, että melkein vuosi pitää vielä jaksaa odottaa uuteen taloon muuttamista ;-)

4 kommenttia:

 1. Oioioi. Näyttää erittäin hyvälle!!! Ihanan valoisalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoa pitäisi kyllä piisata, kun ruokailutila tulee olemaan tuollainen tuttavallisesti "akvaario". Ikkunaa melkein kaikki seinät :-D

   Poista
  2. Onnea suunnitelmillenne! Näyttää tulevan kaunis koti. Itse ostimme aikoinamme valmiin kodin. Olisin ihan hukassa, jos pitäisi itse päättää, millaisen kodin rakentaisimme;)

   Poista
  3. Kiitos paljon :-) Minusta se suunnittelu on taas ihanaa! Jos ostaisin valmiin, pitäisi sinnekin varmaan tehdä joku remontti, että pääsisin toteuttamaan itseäni :-D

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!