keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Keittiöt 2 ja 3
Aika samoilla asetuksilla mennään kaikissa keittiöehdokkaissa. Ja tietenkin, koska olen aika samat toiveet esittänyt keittiön ulkonäöstä ja toiminnoista kaikille firmoille. Oikeastaan nuo yläkaapit/kaapittomuus on ainoa jossa on tullut hajontaa ja jota en itsekään osaa vielä oikein päättää. Että mikä nyt sitten olisi hyvä. Tänään näin myös sellaisen version jossa vesipiste oli laitettu saarekkeeseen, ja ikkunan alle jäi pidemmin tasoa tyhjäksi, mutta se vaihtoehto tuntuu olevan toiminnallisesti huonompi. Haluaisin kuitenkin että roskis ei olisi altaan alla vaan vieressä. Tai siis osa siitä, osa tulee olemaan altaan allakin, mutta koska lajiteltavia jätteitä on niin montaa sorttia, menee niihin useampikin kaappipaikka. Samoin kaksi tiskikonetta asettaa vesipisteen ympäristölle haasteita. Näissä tykkään ylemmässä kuvassa olevista keltaisista avohyllyistä. Toisaalta alemman kuvan pelkkä liesituuletin tekee kyllä tilan avarammaksi. Alemman kuvan baarijakkarat on olleet toivelistalla, mutta en taas haluaisi tuollaista irtojalkaa siihen, vaan ihan umpipäädyn.

Tämä on vasta yksi huone, ja niin monta muutakin päätöstä vielä edessä. Alkaa taas muistumaan mieleen tämä kuvio, apua... :-D


7 kommenttia:

 1. Hei, saako kysyä, miksi kaksi tiskikonetta (utelias minä ..) ? Tuo hana ikkunan edessä, oletko ottanut huomioon, ikkunan pesemisen, onko se aukeava? Vissiin kiinteä, niinhän ne uusissa taloissa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi tiskikonetta koska paljon tiskiä :-) Ja ikkunan pesua olen ajatellut, mutta tuo tulee olemaan kiinteä ikkuna, ja kyllä se lasta sinne hanan taakse sen verran mahtuu. Ja muut kohdathan ei olekaan ongelma. Kivempi katsella puutarhaa siinä altaalla hääräillessä, kuin tuijottaa edessä olevaa seinää/kaapin ovea ;-)

   Poista
 2. En oo kyllä missään ikinä törmänny,että olis laitettu kaks tiskikonetta. Meilläkin kuus lasta,mutta ei meillä silti tiskipöytä pursuile. Meillä tosin kolmen korin pesukone,joten vetää enemmän tiskiä kun tavallinen. Ja kolmas kori ei siis ole sellainen aterinkori vaan tavallinen kori. Onko teillä nytkin kaks konetta,vai mistä idea siihen lähti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole nyt kahta konetta, mutta ei kai kaikkea ole tarkoituskaan tehdä niinkuin aina ennenkin? Ennen laitettiin suihkujakin aina vain yksi, ja nykyään monilla on kaksi jne. Me vaan halutaan kaksi konetta ilman sen kummempia perusteluja :-)

   Poista
  2. Ei tietenkään tarvi. ;) Meilläkin tarkoitus alkaa rakentaa jonkun ajan päästä. Kerroppa sitten,onko elämä helpompaa kahden koneen kanssa. Entä onko muita yhtä "harvinaisia" ideoita?

   Poista
  3. Minä muistan nähneeni jossain kyläpaikassa kaksi tiskikonetta - juuri samasta syystä. Käytännössä toisessa koneessa oli aina puhtaat ja toisessa likaiset. Kuinka kätevää! Meillä ainakin likaiset tiskit jumittavat pöydällä usein siksi, että koneessa on vielä puhtaat eikä kukaan ehdi niitä purkamaan. Ikkuna tiskialtaan takana on monessa maassa "se normaali" keittiön malli.

   Vaikka yläkaapittomuus tuo tilantuntua, on tuo ylempi kuva minusta jotenkin rauhallisempi. Keltaiset hyllyt on hauska idea. Itse tosin olen niin symmetriafriikki, että laittaisin ne joko riviin tai pinoon. :)

   Poista
  4. Minäkin arvon yläkaappien kanssa. Juuri tuo tilantunne vastaan se, että olisi vaakalinjoja myös silmän korkeudella. Jos ei ole yläkaappeja, on jotenkin "liikaa" vaakalinjaa kun on saareke, toinen seinusta tasoineen, ja vielä ruokapöytäkin joka tulee tuohon oikealle.

   Minä en näe kahta tiskaria niin eksoottisena asiana. Onneksi jokainen voi omaan torppaansa sitten laittaa mitä haluaa ;-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!