torstai 10. heinäkuuta 2014

Pohjatutkimustulokset


Tontillamme tehtiin alkuviikosta pohjatutkimus. Tulokset tulivat eilen, ja mitään isoja yllätyksiä siellä ei ollut löytynyt. Pintamaan alla on savikerros jonka paksuus vaihtelee 0,5m ja 3m välillä. Rakennuksen takareunassa voisi olla maanvarainenkin perustus, ja toisen etukulman sekä ulkorakennuksen kohdalla pitää vähän paaluttaa. Ei mikään paha rasti ollenkaan.  Rinne viettää ehkä hieman enemmän kuin olimme silmällä arvioineet, mutta sekään ei toki ole mikään ongelma. Ominaisuus vain. Ja tuleepahan terassi komeasti vähän korkeammalle ;-)

Käväisin tänään vielä paikan päällä kurkkaamassa niiden onnettomien kaappien tilannetta (turha kai edes mainita että mikä oli tilanne) ja samalla muuten vaan katselemassa. Nyt olikin kiva kun rakennusten paikat näki ihan eri tavalla, kun maahan oli tosiaan merkitty ne tutkimuspisteet. Ehkä ihan pikkuisen eri kohtaan talo tulee asettumaan kuin olin luullut, mutta ei paljoa. Yhdellä aika lähellä olevalla tontilla oli aloitettu reippaasti maatyöt, ja siellä olikin jo kunnioitusta herättävä monttu ja maakasa saatu aikaiseksi. Hienoa! Siitä se lähtee! Omaa edistymistä odotellessa voi tunnelmoida toisten monttujen äärellä :-D

Huomenna mennään tekemään kaupat vanhasta kodista, ja sitten ollaankin taas askeleen lähempänä tavoitetta, eli meidän unelmataloa  :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!