lauantai 9. elokuuta 2014

Kivi, paperi, kaapit


Pikavisiitti tiluksille ei aiheuttanut paljoakaan raportoitavaa. Suurin uutinen onkin se, että tonttimme takana oleva pieni pusikko/metsikkö ei olekkaan täynnä nuoria puita kuten luultiin, vaan sen sisällä on täydellinen piilopaikka ja leikkien linnoitus! Ulospäin ei näy yhtään, että "metsässä" on keskellä aukio, ja mahtava iso kivi. Pojat tykkäsi!

Toiseksi suurin uutinen oli se, että viereisellä tontilla oli aloitettu maatyöt. Aika huiman maakasan olivat saaneet aikaan, ja tuumattiin siinä, että meillä ei tule ehkä mahtumaan tontille se oma kasamme aikanaan. (Ei heilläkään.) Hmm, no mietitään sitä sitten?


Mielikuvaharjoitusta, kas näin. Johonkin tuohon se niinkuin tulisi, ja silleen :-)


Sähkökaapitkin kököttivät entisellä väärällä paikallaan, mutta niiden eteen oli ilmestynyt salaperäinen rasti. Jännää. Ehkä ne siitä vielä siirtyy...Samalla käväistiin taas kylillä nauttimassa atmösfääristä. Onhan siellä somaa! Ja lauantaisin väkeä piisaa :-)

Ensi viikolla tehdään lopulliset paperit tontista, ja samalla oli tarkoitus viedä rakennuslupahakemus sisään. Voi olla että ihan ei ehdi kaikki siihen valmiiksi, mutta jos ei, niin sitten se viedään vähän myöhemmin. Kyllä tässä silti jotain pientä edistystä pinnan alla on tapahtumassa!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Kovasti tässä jo odotetaan että joskus saataisi vielä asuakin tuolla ihanassa talossa :-)

   Poista
 2. Upea talo rakentumassa teille, ja näyttäisi istuvan maisemaan oikein hienosti! Tunnistin myös kotikaupunkini näkymät, kyllä tämä on kaunis paikka :). Oletteko siis muualta muuttamassa, vai asustatte jo täällä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja! Se on niin kaunis, ah! Ja ei asuta siellä vielä, mutta vuoden päästä olisi jo tarkoitus ;-)

   Poista
  2. Kiva, ei muuta kuin tervetuloa sitten Porvooseen! Kyllä tässä kaupungissa puolensa on, ja Helsinki sopivan lähellä jos kaipaa välillä isompia ympyröitä :)

   Poista
  3. Kiitos! Vähän jännittää että miten sinne sitten pääsee "sisään" kun on kuultu tarinoita, mutta toisaalta eipä tuo niin vaarallista ole vaikka oltaisi aina vähän muualta. Niin me ollaan täällä Helsingissäkin ;-)

   Poista
  4. Hei joo, ymmärrän! En olisi huolissani, nykyään täällä on jo paljon muualta tulleita, varsinkin juuri Helsingistä. Omalla asuinalueellani moni käy Helsingissä töissä (ja ovat siis muuttaneet tänne sieltä, ja ovat alunperin vielä kotoisin muualta). Itsekään en ole täysin paljasjalkainen, mutta asunut kauan kuitenkin. Enkä edelleenkään aina ole kartalla, jos puhutaan jostain suvusta, joka on porvoolaista monien sukupolvien takaa jne..eli näitä tyypillisiä pikkukaupungin juttuja..;)..Onneksi täällä on paljon muutakin!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!