tiistai 19. elokuuta 2014

No se talon väri

Talon ulkovärityksen päättäminen meinasi muodostua ongelmaksi, melkein stressiksi asti. Meillä on ollut jo viikkokausia olohuoneen seinään teipattuja havainnekuvia talosta eri väreillä. Aiheesta on kirjoiteltu sähköpostia arkkitehtitoimiston väen kanssa useampaankin otteseen, ja olen huokaillut asiaa vähän kaikille jotka ovat suostuneet kuuntelemaan. Miehelle tietysti ihan erityisesti (hänelle aihe ei tuntunut olevan ollenkaan niin iso ongelma kuin minulle, outoa?). Jotenkin en millään meinannut saada päätöstä tehtyä. Välillä oltiin ihan vaaleassa talossa, välillä keltaisessa. Loppusuoralla, siis oikeasti paria päivää ennen rakennuslupapapereiden viemistä olin vielä sitä mieltä, että talosta tulee kokonaan ihan tumma. Mutta lopulta papereihin oli joku väri laitettava, ja toimiston väki auttoi minua laittamalla lopullisen värin sinne keskenään kun en kerran saanut päätettyä :-D Eli, millä värillä lupaa lähdettiin hakemaan? Ulkopinta on tumman harmaa, sisennyksen keltaiset, ja kattopellit, ikkunat ym mustia. Katsotaan miten käy, ohjeissa oli kyllä maininta että julkisivuväreja saisi olla vain yksi, mutta tavallaanhan tuossa nuo ulkopinnat onkin ihan yksiväriset... Se on nyt vähän että miten sitä nyt tulkitaan ;-D


Eli kas tässä, koko komeudessaan. Talo on tässä kuvattuna pihan puolelta, tie menee siis tuolla ulkorakennuksen takana (sitten joskus)

On se vaan ihana vaikka ite sanonkin!

12 kommenttia:

 1. On kyllä upean värinen ja upean näköinen muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän vielä jännätään että meneekö tuo väri tuollaisena läpi. Mutta jos ei mene, niin sitten tulee kokonaan musta/tumman harmaa, ja hieno sekin on :-)

   Poista
 2. Hieno! T:helppa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-) Vielä kun sen saisi sinne pystytettyä!

   Poista
 3. Meillä samalla logiikalla syvennykset on eri värillä, vaikka ohjeiden mukaan julkisivun piti olla yksivärinen. Kyllä sen niin voi tulkita. :) Upea tuo on varmasti myös kokonaan tummana, jos siihen joudutte taipumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän taloa olenkin ihaillut monesti! Varmaan aika paljon on siitä ihmisestäkin kiinni joka asiasta päättää, että kuinka virkaintoinen on :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!