keskiviikko 13. elokuuta 2014

Rakentajat liekeissä

Parin päivän aikana on tullut montakin edistysaskelta tähän touhuun. Eilen saatiin valmiit pääpiirustukset, sekä palkattiin projektiin vastaava mestari. Huojentavaa että löydettiin hyvä luottomies itsellemme.

Tänään tehtiin visiitti kunnatalolle, ja laitettiin tontin lopulliset paperit kuntoon. Jee! Samalla kun oltiin hyvässä vauhdissa, käytiin tiputtamassa kuori tulevan naapurimme postilaatikkoon, ja kohta on naapurinkuuleminenkin hoidettu. Jeejee!  

Seuraavaksi on ohjelmassa parin päivän hengähdystauko länsinaapurissa, ja maanantaina jatketaan samoilla vauhdeilla vielä uudestaan. Silloin piipahdetaan jälleen rakennusvalvonnassa, ja jätetään *rumpujen pärinää* rakennuslupa sisään! Se jos joku onkin jo todellinen virstanpylväs!

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ensi viikkoon! :-)

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis niin erinomaiset olemme me, taptap! :-D

   Poista
 2. Vau! Tehän olette edenneet hurjaa vauhtia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt alkaa vihdoin tapahtumaan! Tämä alkuvaihe on niin jummaamista, hirveästi hoidettavia asioita, mutta silti ei oikein tapahdu mitään konkreettista. Edellisessä taloprojektissa kun oli mennyt jo vuosi tontin saamisesta, päästiin vasta naputtamaan talofirman työmaakyltti tontille :-D Eli hi-taas-ti etenee. Tällä kertaa on saatu pikkuisen nopeammin hoidettua asioita, varmaan osittain siksi että tätä taloa oli mielessä kypsytelty jo pitkään niin oli aika selvät sävelet :-)

   Poista
 3. Tervetuloa Porvooseen! :) Bongailinkin vähän tuota mihin teidän tupa nousee, se onkin kivaa aluetta! Me rakennetaan siihen ihan lähelle Omenatarhaan. Tervetuloa pyörähtämään meillä jos kiinnostaa nähdä livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei, pidetäänpä mielessä :-) Käväistiinkin siellä just tuolla samalla reissulla, kun käytiin katsomassa yhtä sokkelivalua. Tai siis saatiin siltä firmalta tarjous, ja he kutsui katsomaan työskentelyä niin käytiin vähän vaklaamassa :-)

   Poista
  2. Jaa jaa, taidan tietää senkin kohteen missä kävitte! Naapurustokyttääjä vauhdissa, hahhah... :D Kyseessä on ilmeisesti meidän mestarin kohde myöskin. :)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!