sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Melkein söin sananiVaikka aiemmin perustelinkin pitkästi miksi en sittenkään halua portaisiimme lasikaiteita, niin nähdessäni Habitaressa nämä Gradon raput olin jo valmis syömään sanani. On muuten tosin nätit! Portaiden hinta tosin auttaa minua pitämään puheeni, ja toistaiseksi ollaan vielä siellä puuporras/pinnakaide-linjalla. Mutta jos budjettia ei tarvisi miettiä, niin ottaisin kyllä ehdottomasti teräsportaat jo ihan siksikin että ne ei natise (nykyiset puiset narisee paljon, vaikkeivat ole kuin neljä vuotta olleet käytössä). Joko nämä tai jotkut muut. Näissä viehättää erityisesti tuo reisilankun porrastus askelmien mukaan, sekä se että nuo sivut on noin ohuet. Ja saarniaskelmat, ja valot, ja ja...

Lisäksi Habitaressa tuli katsottua erityisesti takkoja, joista onkin jo useampi tarjous saatuna, sekä toki keittiöitä, parketteja, saunoja, kiukaita ja sitärataa :-)

6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää myös vaaleiden näyterappujen askelmien alla oleva valo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin näyttää! Tuolla messuilla oli sellaisetkin teräsportaat joissa valo oli upotettu käsijohtimen alapintaan, mutta tuo askelmissa oleva on ehkä tunnelmallisempi.

   Poista
 2. Valakaa betonista portaat -eivät taatusti narise :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvä vaihtoehto sekin, tosin en oikein tiedä miten betoniportaat soveltuu puurakenteiseen taloon, kun välipohjakin tulee puisena...

   Poista
 3. Minäkin olin vannonut, että lasikaiteita en halua, mutta niinpä vaan sellaisiin päädyttiin. Meille tuli Hoviportaat portaat lasikaiteineen ja kustansi alle 5000€. Käypä kurkkaamassa kalliollekukkulallerakennan.blogspot.fi. Ollaan oltu tosi tyytyväisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, kävin katsomassa ja kauniit oli teidän portaat! Pitää nyt vielä katsoa mihin tässä päädytään, kun päästään ihan kunnolla suunnittelemaan niitä porrastoimittajan kanssa :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!