keskiviikko 3. syyskuuta 2014

No nyt!


Nyt on nimet papereissa. Tuli ostettua talo!

Puntarissa oli toisessa kupissa kysymys halutaanko me säästää vähän rahaa mutta nähdä sen eteen paljon vaivaa. Vai halutaanko me säästää omia voimia, ja maksaa siitä vähän enemmän. Omat voimat oli lopulta arvokkaammat. Myös urakoitsijan hoitama tavaroiden vastaanotto ja työmaan siivous helpottivat päätöksentekoa. Talo tulee nyt siis muuttovalmiina, ja sen tekee Eemeli-Talot. Varasto me rakennetaan itse, samoin pihan teko jäi meille (sehän on se paras osuus!). Nyt olo on helpottunut, isoin päätös on tehty. Nyt päästään niihin oikeisiin hommiin, eikä tarvitse enää käyttää aikaa loputtomalta tuntuneeseen kilpailuttamiseen. Tai no, vähän sitä pääsee sentään vielä harrastamaan, pitäähän tässä vielä selvitellä keittiö ja kiintokalusteet, takka, maatyöt, paalutus, pintamateriaalit jne... Mutta ne nyt on sellaisia kivoja pikkuhommia :-D

Paljon onnea siis meille! Mahdolliset muistamiset voi osoittaa meidän raksatilille, kiitos :-D

8 kommenttia:

 1. Onnittelut! Oi, tuskin maltan odottaa sun sisustus- ja pihajutskia! (Taas haikailen pitempää kasvukautta; omenia, luumuja, kirsikoita....villiviiniä ja hortensioita. Ihan erityisesti piippuköynnöstä.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä olen kovasti miettinyt että mihin tuolla saisi laitettua taas piippuköynnöksen, se on niin kiva ollut täällä ekankin talon pihassa :-) Pihasuunnitelma minulla on kyllä muutoin jo aika valmis, toki se varmaan elää vielä kun pääsee oikeasti näkemään paikat kun talo alkaa valmistua. Mutta tiedossa on ainakin alppiruusu/atsalea-tarha ja paljon pioneja! Puita on myös tulossa aika monta tontin kokoon nähden, ja lisäksi meillä on oma pieni "takametsä" melkein talossa kiinni (tontin ulkopuolella tosin).

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Näin toivomme! Mutta ihan hyvältä nyt tuntuu, paljon helpommalla päästään näin, ja se on ihan hyvä juttu :-) Kunhan ei tule mitään isoja yllätyksiä budjettiin!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!