tiistai 28. lokakuuta 2014

Monttu!Anopin lastenhoidollisen avun saattelemana pääsin tänään hoitamaan pari asiaa. Kävin Pukkilan liikkeessä etsimässä sitä täydellistä laattaa eteiseemme, ja muutaman ehdokkaan löysinkin. Taas oli järki se viimeinen osio päästä jolla valintoja tehtiin, ja täysin "mutku-tää-on-tosi-ihana" henkisesti valikoin vitivalkoisia laattoja. Joo. Tiedän :-D Seuraavaksi hurautin tuleville huudeille ja sain kaapeliliittymän papereita hoidettavaksi eteenpäin. Otamme siis paikallisen puhelinyhtiön osakkeen jonka kautta tulee aikanaan netti ja telkkari sekä kännykkäliittymätkin. Taas yksi asia vähemmän pois tekemättömien listalta. Ystävällinen virkailija myös jakeli auliisti niksejään mistä päin kaupunkia voisi löytää maksuttomia parkkipaikkoja, tästä erityiskiitos :-)

Reissun päätarkoitus oli kuitenkin muuta kuin laatat ja kaapelit. Piti ihan omin silmin päästä katsomaan tontille, että nyt, nyt se alkoi! Ihan oikea kaivinkone kaivoi siellä ihan oikeaa monttua. Voi onnen päivää! Kuinka iloinen sitä voikaan olla ihminen kuopasta. Tästä alkoi siis vihdoin raksaviikko numero 1. 

Stay tuned, tästä se siis lähtee. Lopuksi vielä pakollinen merimaisema päivitys, alkaa olla aika väritön taas tuo näkymä. No, äkkiä se tulee uusi kesä ja sitten tuota saakin katsella jo päivittäin :-)8 kommenttia:

 1. "Kuinka iloinen sitä voikaan olla ihminen kuopasta."
  Ennenkuin edes näin muuta kuin otsikon, miekin jotenkin ilahduin kovasti että jee niillä on monttu! Vaikken siis itse ole mitään monttu-ihmisiä ollenkaan. Muttakun olen täällä kotona flunssassa niin ilo se on pienikin ilo. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monttuihminen :-D Paranemisia flunssasta, ja kiitos myötäelämisestä tässä iloisen montun äärellä :-)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Täältä sitä sitten noustaan, montun pohjalta :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!