perjantai 7. marraskuuta 2014

Portaat, melkein


Vaikka melkein kaikkien sisustusvalintojen kanssa on vielä vähän niin ja näin, eli on edelleen useampia vaihtoehtoja joiden välillä arvon, niin yksi alkaa olla sentään selvillä. Ainakin melkein. Portaat on saatu nyt viilattua siihen kuntoon, että niistä sai tehtyä tuollaisen hienon havainnekuvan. Mustat metallipinnakaiteet ulottuvat alakerrassa kattoon asti, ja yläkerrassa jatkuu samalla tyylillä kaiteena. Kuvasta puuttuu vielä eteisen suuntaan tuleva kerroskaide, se jäisi havainnekuvassa yläkerran vasempaan reunaan. Tykkään tosi paljon!

Se melkein osuus tulee askelmista. En saa päätettyä tulevatko askelmatkin mustina, vaiko puunvärisinä? Ja jos puunvärisinä, niin koivua vai saarnia? Tammea en nyt tahdo, eli sen verran sentään on vaihtoehtoja saatu karsittua :-D (katsotaampa niin lopulta ne onkin sitä tammea...) Lattiahan meillä on tulossa näillä näkymin valkoisena, mutta siinäkin ehtii toki vielä tässä parin viikon aikana mieli muuttua :-)

4 kommenttia:

 1. Oioi, tykkään ja todella paljon. Tosin oma lehmä ojassa, kun meille on tulossa ihan samanlaiset kaiteet myöskin mustana ja pitkillä pyöröpinnoilla mutta ulos. Tyylikäs ratkaisu :)

  VastaaPoista
 2. "En saa päätettyä tulevatko askelmatkin mustina, vaiko puunvärisinä?"
  Itse laittaisin puunvärisenä ja puusta. Puu on kaunis sisustusmateriaalina.

  "Ja jos puunvärisinä, niin koivua vai saarnia?"
  Itse laittaisin koivusta - eikös se ole kuitenkin aika kestävä askelmassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Puu on kyllä kaunista aina. Meillä on nyt maalatut koivuaskelmat ja ne on parin vuoden jälkeen jo aika lommoilla. Saarni olisi kovempaa, mutta arvokkaampaa myös.

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!