tiistai 13. tammikuuta 2015

Panelia, väliseinää ja muutama ajatus jotka jopa kuulin

Sain tänään anopin avustuksella hieman lapsivapaata aikaa, ja käytin sen viisaasti raksahommiin. Ensin kävin tilaamassa laattoja, ja seuraavaksi suhautinkin jo työmaalle. Siellä oli väliseinien rungot tehtynä, ja yläkerran lattialämmityskaapelia asennettiin parhaillaan. Kivasti alkaa hahmottua nuo huoneet, kun seinätkin saadaan ympärille! Toki sääli laittaa yläkerrasta umpeen noita kauniita maisemia... Tässä kohdassa vähän harmittaa, ettei laitettu noihin niitä sisäikkunoita, mutta nyt ei jaksa enää alkaa veivaamaan. Näkymät säilyy kuitenkin yläkerran aulatilasta, ja huoneiden varsinaisista ikkunoista :-)

Päivän iloisin uutinen oli kuitenkin tuo seinäpaneli, jota oli pikkupätkä saatu paikoilleen. Väri oli seinässä sittenkin ihan siedettävä. Ei se mustanharmaa ole, eikä edes kovin tumma harmaa, mutta kyllä tuon kanssa pystyy elämään. Eli tykkään, sittenkin!

Reissun kruunasi rauhassa itsekseen juodut kahvit vanhassa kaupungissa, sekä pieni haahuilukierros kaupoilla. Vaikka en juuri mitään ostanutkaan, niin joskus tekee tosi hyvää vaan kuljeskella ja miettiä. Ihan omia ajatuksia, pari tuntia ilman että on ketään paimennettavaa mukana ;-) 


4 kommenttia:

 1. Hei, päädyin jonkun blogin kautta sinun blogiisi ja silmä tavoitti tuttuja maisemia. Teidän uusi talonne nousee mitä ilmeisemmin meidän kesäisten lenkkimaastojen viereen. Selailin samalla sinun toista blogiasi ja ihailin kaunista kotianne.

  Tervetuloa Porvooseen, tämä on mahtis kaupunki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei ja kiitos! Porvoo vaikuttaisi olevan tosiaan aika mahtis! Siellä raksan ympäristössä tuntuu olevan aika monenkin lenkkimaastot, ainakin viikonloppuisin siellä käy aikamoinen kuhina :-D Saatampa itsekin joskus siellä vielä lenkkeillä :-)

   Poista
 2. Hei Lyde, haastoin sinut blogissani kertomaan pitkäikäisimmistä suhteistasi sisustusjuttuihin. Toivottavasti kerkeäisit raksaamisen välissä toteuttamaan sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän tälläiselle jostain aikaa löytyy :-) Vielä pitää vain keksiä, että mikä mahtaa olla vastaukseni... :-D

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!