perjantai 20. helmikuuta 2015

Levyjen rajaamat tilat eli huoneet


Tulin tänään tosi onnelliseksi levyistä ja seinistä, jotka muodostavat huoneita. Uskomaton ero! 

18 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Sinäkin siis ymmärrät kipsilevyseinissä piilevän salaisen kauneuden? :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän jo väliseinärungoista sai vähän vihjettä että millaisia huoneet tulee olemaan, mutta nyt ne vasta oikeasti alkoi hahmottumaan kunnolla :-) Toisaalta sääli laittaa umpeen hienot näköalat jotka yläkerrastakin näkyi vielä aiemmin, mutta tämähän se totuus tulee olemaan. Pitää varmaan joskus tulevaisuudessa harkita niitä sisäikkunoita vielä, ne kun jäi nyt laittamatta!

   Poista
 3. Kuinka monella ruuvilla nuo levyt oikein on kiinni? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä tullut laskeneeksi, mutta aika monella. Tuo seinä on jäykistävä väliseinä, sen ruuvausväli oli määritelty rakennekuvissa aika tiheäksi :-)

   Poista
 4. Muistan kyllä miten mahtavalta tuntuikaan saada taloon väliseinät. Varsin nopeasti kuitenkin tympäännyin tuohon kipsilevyn ruskeaan väriin ja oikein odottamalla odotin, että siitä pääsee eroon. No nyt seinät ovat valkoiset ja kohta taas maalaan ne varmaan ruskeiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin kirjoitin tuonne facebookin puolelle, että en olisi ikinä uskonut olevani enää ekan talon jälkeen näin innoissani kipsilevypintaisista seinistä! Ekan talon raksa-aikana tuli niin totaalinen kyllästyminen kipsilevyyn ja sen ruskeaan, että julistin jo ettei meidän kotiin tule ikinä enää edes yhtään pahvilaatikkoa koska nekin on liian saman värisiä :-D Mutta niin se vaan mieli muuttuu, kun kyse onkin uuden kodin seinistä :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Hymyä tämä tosiaan sai aikaan, näinkin pöhkö asia :-)

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Muistan miten tilat alkoivat paremmin hahmottua raksalla väliseinien levytyksen jälkeen. :) Tsemppiä teille rakennusprojektiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Minäkin muistan tämän vaiheen ensimmäisen talon ajoilta, mutta jostakin syystä tästä iloitsee tällä kertaa vielä enemmän. Varmaankin kun nyt on rakennettu pitkästä eikä elementeistä, niin tähän on ollut pidempi matka sieltä alusta? :-)

   Poista
 7. Huippu se on kun tila alkaa hahmottua kodiksi ja lapset pääsevät valitsemaan huoneitaan...
  Hyvä vaihe!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Meillä on nuo huoneet kyllä jaettu jo aika selkeästi valmiiksi, eli valitsemaan eivät pääse. Mutta itselle tämä antaa uskoa, että ehkä tuo sittenkin joskus vielä valmistuu..!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!