torstai 26. helmikuuta 2015

Odotetut vieraat
Piti käväistä työmaalla avaamassa lukittu teknisen tilan ovi, että kaukolämpöväki pääsee sinne tekemään työnsä. Emme tienneet koska he tulevat, ja olin ajatellut että he voivat sitten sisäkautta mennä tekniseen tilaan mikäli tulee tarvetta. Kävi kuitenkin niin, että levyttäjät on olleet niin nopeita, että tekninen tilakin oli levytetty umpeen ja sinne ei enää sisäkautta päässytkään. Ja ainoat avaimet ulko-oveen oli luonnollisesti täällä meillä kotona. No, he saivat kaivettua putken maahan, ja kytkennät sitten toisella reissulla? Harmi etteivät tosiaan ilmoittaneet tulostaan etukäteen, niin ei osattu jättää ovea auki. Mukava kuitenkin että kytkentä tehdään, niin saa sitten lämmöt päälle taloon.

Ruokailutilan liuku-ovi oli myös vihdoin tullut! Nyt timpureiden pitää vielä keksiä miten he saavat sen kannettua talon toiseen päähän ja nostettua paikoilleen. Itse olin miettinyt tätä asiaa jo ennenkuin talosta oli perustuksia valettu, että mitenköhän liuku-oven asennus aikoinaan tulee tapahtumaan, sinne päähän taloa kun ei pääse isolla autolla että voisi nostaa suoraan paikoilleen tai edes lähelle. Noh, eivätköhän he tähän jotakin keksi! Mutta kiva oli nähdä ovi jo, vaikkakin paketissa :-D


3 kommenttia:

  1. Kiva tämä sinun uusi blogi, tässä on varmaan uusi nimikin mihin voi joskus oman osoitteen hankkia :) Mutta asiaan... näyttelen täällä juuri innoissani teidän tulevaa taloa miehelle. Pohjapiirustusta yritin etsiä, mutta vielä en ainakaan löytänyt. Vinkkaa jos se on täällä :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne! Meillä ei täällä pohjapiirustusta kyllä ole esillä ollenkaan :-)

      Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!