lauantai 21. helmikuuta 2015

Raksaviikko 17Viikko 17 toi vihdoin kaivattutut timpurit takaisin töihin, ja seiniä huoneisiin. Talo alkoi toden teolla muuttua talon näköiseksi myös sisältä, kun seinärunkojen viidakko pikkuhiljaa peittyi levyjen alle. 


Yläkerran huoneiden ääriviivat on nyt helpompi hahmottaa. Kuvissa on yläkerran aulaa ja makuuhuoneita. Mahtava tunne oli kävellä huoneesta toiseen. Vaikka sitä on voinut tehdä aiemminkin, nyt se tuntui aidommalta. Palasi myös se tunne, että talo sittenkin valmistuu joskus!

7 kommenttia:

 1. Todellakin näyttää sisältäkin jo talolta! Ja jännä on, miten ainakin minusta neliöitä tuli äkkiä rutkasti lisää, kun huoneet saivat aikoinaan seinät :) Kovaahan teillä taas mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minustakin huoneet oli isomman näköisiä nyt kuin aiemmin! Vaikka eikö niiden pitäisi näyttää pieniltä vielä kun ei ole kalusteita? :-)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää (vaikka en edelleenkään tykkää tuosta kipsilevynruskeasta)! Huomasin muuten, että meillä mennään ihan samoilla raksaviikoilla kuin teilläkin, viikko 17. Samoihin aikoihin on siis kaivutyöt ilmeisesti aloitettu, niistä ainakin itse olen aloittanut viikkojen laskun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nyt alkaa näyttää ihan lupaavalle taas! Ja kipsilevyn ruskea katoaa toivottavasti piakkoin :-D

   Raksaviikot alkoi tosiaan siitä, kun kauha iski tonttiin ekan kerran. Kävin katsomassa, ja teillä ollaankin jo saatu kipsilevyt piiloon, onnea siitä! Meillä tuo parin viikon tauko vähän hidasti, mutta kyllä tässä kiritään taas. Ja meillä on tosiaan pitkästä tavarasta rakennettu tämä talo, oliko teillä elementit? Yllättävän nopeasti siinä alussa kyllä pitkän puun talokin silti nousi, ei varmaankaan paljoa häviä nopeudessa elementeille? Tsemppiä teillekin!

   Poista
  2. Kiitos! Juu meillä tosiaan on suurelementtitalo, joten pystytys oli ehkä himpun verran nopeampi. Tosin mitä nyt erinäisistä blogeista olen seuraillut, niin kyllä nuo pitkästä tavarasta tehtävätkin talot tosi nopeaan ammattilaisten käsissä nousee. Eikä aikaakaan, kun saatte tekin kipsilevyt piiloon. Tsemppiä raksailuun!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Aika iso vaikutus on kyllä noille seinälevyillä! Näiden kuvien jälkeen on katotkin levytetty ja yläkerran seinätkin kaikki, niin muutos on vielä isompi nyt. Tosi ihanaa, auttaa itseäkin uskomaan, että joskus vielä talo on valmis ja päästään muuttamaankin :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!