lauantai 28. helmikuuta 2015

Raksaviikko 18Raksaviikolla 18 nähtiin ensimmäisen narsissin nousevan maasta nykyisen kodin pihalla ja todettiin lumen sulavan vauhdilla tuoden kevättä lähemmäs. Saatiin taloon kaukolämpöputki, ainakin melkein valmiiksi. Saatiin myös seiniin levyt melkein koko taloon. Menetettiin hermot ihan totaalisesti (ei kuitenkaan toisiimme!). Ajateltiin jo hetken, että olkoot koko talo ja raksa... 


Mutta mikä parasta, saatiin kauan kaivattu ruokailutilan liukuovi paikoilleen! Se on ihana. Se on kaunis. Kun katson sitä, pystyn melkein unohtamaan kaiken turhanpäiväisen vääntämisen ja typeristä asioista riitelyn. Ikkunoista (tuolta villapaalien ja levynpalojen takaa) avautuva maisema kruunaa koko komeuden, kyllä tuossa kelpaa kokkailla! Liukuovi pelasti koko viikon lopulta rimaa hipoen plussan puolelle. 

Joko saa mennä pakkaamaan muuttolaatikoita? :-)

6 kommenttia:

 1. Hieno liukuovi! Meillekin tulee liukuovi olkkarista terassille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin mietin tuota alunperin olohuoneeseen, mutta talo muotoutui lopulta sen malliseksi, että tuonne ruokailutilaan jäi liukuovelle luontevampi paikka, ja olohuoneeseen tuli ihan tavalliset ikkunat. En malttaisi odottaa että pääsen kokeilemaan tuota kesällä niin, että keittiö tavallaan jatkuu tuonne terassin puolelle :-)

   Poista
 2. Ja mä kun luulin, että ripeästi etenevissä raksaprojekteissa ei kerkeis tulla niin paljon katasrtofeja kuin meillä. Ja toi "typeristä asioista riitelyn"; eihän sitä järkevistä tulekaan riitaa, heh.
  Hienoa, että liukuovelle löytyi luonteva paikka; sit sitä tulee hyödynnettyä.

  Pakkaamisen vois aloittaa niistä kamoista, joita ei välttämättä lähiaikoina tartte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan se on, että ei tässä ehdi niin paljoa vängätä kun vauhdilla etenee :-D Ja pakkaamisen voisi kyllä ihan toden teolla kohta aloitella, tosin ihan pakettiin ei voida kotia laittaa kun meillä on vielä pari viikkoa ennen muuttoa täällä ylioppilasjuhlat :-D

   Poista
 3. Tuttu tunne - meni hermot. =) Niin ne vaan välillä menee, ei voi mitään. Pääasia ainakin meillä n ollut se, että asiat riitelee, ei ihmiset. Tämä mielessä on purtu hammasta ja jatkettu vaan eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa sitä kaikilla jossakin vaiheessa alkaa nyppiä, tuskin olen tässä poikkeuksellisen epäonnistunut rakentaja... Ja kunhan tässä nyt taas työmaa etenee, niin mieli siirtyy sinne häämöttävään muuttoon, ja saa katsottua kaiken tympeän "yli" :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!