keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Valoa tunnelissa


Tunnelin päässä häämöttää taas valo. Työmaalle ilmaantui tänään uusi timpuriporukka, ja hommat on taas käynnissä, huh! Lisäksi tuleva olohuoneen lamppu ilmaantui keskuuteemme myös, kun sain sen vihdoin haettua. Kyseessä on Normann Copenhagenin Norm 69 isoimmassa koossaan eli XXL. Kasattuna lampun halkaisija on 78cm, ja se on tulossa korkeaan tilaan, olohuoneen ikkunanurkkaan (kuten olohuoneen havainnekuvassa blogin oikeassa laidassa). Hankin lampun jo nyt, koska lamppu on hyvä olla valmiina siinä vaiheessa, kun olohuoneessa on vielä telineet. Sen jälkeen lampun asennus muuttuisikin vähän hankalammaksi. Lisäksi Stockmannin kanta-asiakkaiden -20% alennuskuponki auttoi myös hieman rakentajan kukkaroa ;-) Olen muutenkin koettanut hyödyntää aina jos on ollut jokin alennuskampanja, siitä on ollut hyötyä että monet sisustujutut on jo selkeinä mielessä!

6 kommenttia:

 1. Kiva muuten kun muistutit, täytyykin alkaa miettiä olohuoneen korkean tilan valaisimia! :) hyvä että hommat jatkuu taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nuo lamput on tosiaan vaikea asentaa korkeisiin huoneisiin sitten enää muuton jälkeen, jos ei itsellä satu olemaan telineitä! Meillä kun korkeita tiloja tulee kaksi, niin molempien valaisimet on nyt onneksi hankittuna jo valmiiksi :-)

   Poista
 2. Mahtavaa, että työt jatkuu! Juuri tänään pohdiskelin teidän tilannetta kun ajeltiin Planian tapaamiseen. Liian monta kauhutarinaa lukenut konkaan menneistä talotoimittajista ja sitä enteilleestä timpureiden katoamisesta. Mutta hyvä, että teillä ei ollut moinen tilanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt näyttäisi taas ihan hyvältä. Aikataulu saattaa pikkuisen venyä, mutta varmaan jossain toisessa kohdassa voi sitten taas vähän kiriä. En tiedä koko tarinaa miksi he eivät tulleet, mutta he olivat tosiaan aliurakoitsijoita. Talofirma pitänee huolen, että työt tulee tehtyä, oli se sitten mikä porukka hyvänsä :-)

   Poista
 3. Hyvä, että timpurit ovat ilmaantuneet paiskimaan hommia! Toivotaan ettei muuttopäivänne kovin venyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja en usko että venyy, alunperin meille sanottiin että aikataulussa on pikkuisen löysää, eli eiköhän se saada vielä kiinni :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!