keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Ensimmäinen valmis pinta nähty!


Tuli oikein sydämen sykähdys, kun tänään astuin mökkiin sisään, ja eteisessä odottikin jo valmis paneliseinä. Se on siis ensimmäinen pinta, joka tulee jäämään tuollaiseksi. Pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri meidän raksalle :-D Kuva on nyt valitettavasti kännykkälaatua, otin tuosta kyllä kamerallakin kuvia, mutta niissä oli tapahtunut jotain mystistä, ja olivat ihan sumeita kaikki. Mutta idea varmaan kuitenkin välittyy? Tasoitukset oli myös käynnissä, ja etenivätkin vauhdilla. Sain tekijöiltä vähän niinkuin sisäpiiritietona että heidän osuutensa olisi kymmenen päivän päästä jo valmis. Eli vain kymmenen päivää, ja meillä on kaikki katot ja seinät maalattu! Vau. Sitten sitä valmista pintaa vasta onkin :-D

Pakko antaa tunnustusta, tuolla työmaalla on ollut tosi mahtavia tyyppejä töissä koko ajan, sekä ensimmäinen timpuriporukka, mutta varsinkin jälkimmäinen. Ja nyt kun tapasin tasoittajat, niin sama linja jatkuu. Kiva tietää, että meidän talon on fyysisesti tehneet kivat ihmiset :-) Etenkin virolaiset tuntuvat olevan erityisen sydämellisiä (sama havainto heistä kyllä matkojen perusteellakin)!


12 kommenttia:

 1. Vau tota seinää! Meidänkin timpurit ovat tähän saakka ainakin olleet mukavia (ja päteviä) heppuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä just sellainen kuin toivoinkin! Tuliko teillekin tota panelia? Mietit vissiin ainakin silloin kun oli joskus puhetta siitä? :-)

   Poista
 2. Se on kyllä ihanaa päästä fiilistelemään aitoja pintoja. Hyvännököinen seinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Seinä on minustakin ihana, halusin eteiseen vähän jotain kontrastia, ja tuo musta puu sopii siihen mielestäni oikein hyvin!

   Poista
 3. Noi tuntemukset olivat niin ihania! Tsemppiä loppumetreille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Ihan tervetulleita nämä iloisemmatkin fiilikset, tuossa oli välillä jo aika ankea tunnelma... Mutta nyt on taas ihan hyvä meininki :-)

   Poista
 4. Jee! Olen niin iloinen puolestasi! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanasti sanottu <3 Kyllä tämä alkaa kai voiton puolella jo olla!

   Poista
 5. Jes, hyvältä näyttää, ja hienosti hommat etenee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, ja kyllä, nyt etenee taas mukavaan tahtiin :-)

   Poista
 6. Tulipa hymy huulille, voin kuvitella kuinka hyvälle valmiin näkeminen tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä yllättävän kiva juttu, varsinkin kun en tiennyt että panelit oli jo paikoillaan, eli tuli vähän sillai puun takaa :-D

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!