tiistai 10. maaliskuuta 2015

Pohjamaalin ihmeSe vaihe, kun raksasta tulee talo. Pohjamaali.

Rakastan!

18 kommenttia:

 1. Wautsi, niin upeaa. Se alkaa jo näyttää kodilta!
  IHana valoisa koti teille on tulossa. Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on se vaihe jota on odotettu. Kun kipsilevyt saadaan piiloon, muuttuu raksa tosiaan taloksi. Siihen, että talosta tulee vielä koti, on toki matkaa, mutta nyt se on lähempänä taas kuin koskaan aiemmin tähän asti :-D

   Poista
 2. Hienon näköistä ja ihanan isot ikkunat! :) -Lissu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ikkunat on tosiaan aika isot ja meille hirmu mieluisat :-)

   Poista
 3. Valon määrä! Ikkunat on kyllä mahtavia ja ihmeellistä kyllä mitä valkoinen talolle tekee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä vaan väri on kyllä parempi kuin se kipsilevyn ruskea, mutta tosiaan tuo valkoinen tekee tosi paljon raikkaammaksi :-) Tuo on vasta pohjamaalia, ja aika kylmä valkoinen niin ikkunat näyttää kellertäviltä (on niissä kyllä maalarinteippiäkin), parin päivän päästä nähdään sitten valitsemamme valkoisen sävy isona pintana :-)

   Poista
 4. Toihan on vähän kuin ois avannu tosi ison voimapaperi kääreen.
  Teidän isot ikkunat tässä vuodenaika vaihdoksessa tekee sen tempun, että nyt on sisällä valkoista ja ulkona ruskeaa, hetki sitten oli toisinäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä muuten onkin! :-D Kivaa nähdä sekin, miten ulos puhkeava vihreys vaikuttaa sisätiloihin :-)

   Poista
 5. Kylläpä näyttää ihanalle :) Erityisesti huomaan huokailevani noiden isojen ja korkeiden tilojen perään (jotka vaan saavat sen WAU-efektin aikaiseksi), meillekun ei sellaista tule, kotimme kun on yksitasoinen.Se on jännä juttu, miten tuo pohjamaali muuttaa talon luonnetta hetkessä. Heti näyttää valmiimmalta, valoisemmalta ja ah niin paljon paremmalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Korkeat tilat on kyllä itsellenikin mieluisat, niillä, ja isoilla ikkunoilla haluttiin nimenomaan tuoda sitä tilavuuden tunnetta. Suurin syy uuden talon rakentamiseen kun on tämän ekan talon ahtaus, niin jotenkin piti sitten pistää jopa vähän "överiksi" toiseen äärilaitaan ;-) Ja tuo on todellakin iso muutos tuo pohjamaali, itse pidän tätä melkein tärkeimpänä vaiheena henkisesti, että jaksaa vielä sitten tämän loppupätkänkin.

   Poista
 6. Kylläpä muuttui kertaheitolla sisätilojen ilme. Ja pelkällä valkoisella maalilla! Vau!

  Oletpa ollut muuten tuottelias kirjoittaja, kun huomasin, että multa on jäänyt vaikka kuinka monta tekstiä välistä. :) Nyt tilanne päivitetty ja tekstit luettu. Tästä eteenpäin pysyn taas mukana teidän projektissa. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos on kyllä ihan huomattava. Niinkuin sanoin, raksa muuttuu kerralla taloksi!

   Tuotteliaisuus taitaa johtua vaan runsaasta vapaa-ajasta, ehhehe :-D

   Poista
 7. Tulin vastavierailulle ja wau mitä löysinkään!! Ihanan valoisa, avara ja selkeä talo! Näyttää huippuhienolta! Nyt täytyy kyllä lukea taaksepäin blogiasi, että miten tähän ollaan tultu :)

  VastaaPoista
 8. Jeeeee ! Näyttää niin valoisalle ja kauniille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisaa kyllä on, ja kyllä se kauneuskin sieltä varmaan pääsee esiin, kunhan saadaan sisutettua vähän muullakin kuin telineillä :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!