perjantai 13. maaliskuuta 2015

Raksaviikko 20, valmiita pintojaTänään oli hieno päivä.
Maalarit saivat työnsä valmiiksi. Seinät ja katot on maalattu, tapetit on paikoillaan. Meidän makuuhuoneessa on mustat seinät, tyttöteinillä liitutauluseinä.
Valkoisten sävyero häiritsi minua jo pikkuisen vähemmän kuin eilen.
Aurinko paistoi.
Takan tarvikkeet saapui. 
Laatoittaja saapui.
Tilasin ulkorakennukseen materiaalit.
Päästiin miehen kanssa kahdestaan raksalle ja jopa lounaallekin!

Kesä on taas päivän lähempänä.

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun niitä näkee tuolla oikeasti paikallaa, voi itsekin tehdä vähän arviota että tuliko tehtyä hyvät valinnat vai ei? :-)

   Poista
 2. No onpas siellä tapahtunut. Hyvältä näyttää!!! Ja ps. Valkoisen eri sävyt eivät enää häiritse niin paljoa, mutta ihan täysin se ketutus ei ole poistunut täällä. 😂😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt alkaa kyllä oikeasti näyttää hyvältä! Ja ne valkoiset... Teillä oli siinä lattiassa ainakin, eikö? Lattian näkee paljon herkemmin kuin katon, voimia siskosein! :-D

   Poista
 3. Oioi, kauniilta näyttää. Tämä on ehdottomasti lempihetkiäni raksailussa, valmiita pintoja. Teillä on edennyt hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on edennyt vauhdilla juu, maalareiden piti kiriä aika paljon sitä timpureiden taannoista taukoa kiinni, mutta onneksi jälki on silti tosi hyvää :-)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos :-) Nyt alkaa näyttää jo sen verran valmiilta, että pystyy vähän kuvittelemaan sitä lopullistakin tulosta, eli miltä täällä sitten näyttää kun muutetaan sisään!

   Poista
 5. Ihana tapetti tuossa viimeisessä kuvassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se oli vähän sellainen hetken mielijohde, mutta nyt kun se on seinässä niin olen tosi tyytyväinen että otin sen :-)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Hih, kiitos! Aika mustavalkoista tosin (vielä, ennen tavaroita) :-D

   Poista
 7. Upealta näyttää! Etenkin tykkään tuosta näkymästä: musta lautaseinä ja Cole & Son:in tapetti. Tuota mustavalkoista tapettia himoitsen meidän eteisen pikkuseinään. En tosin uskalla (vielä) miehelle ehdottaa. Ei sulta sattunut jäämään sitä yhtään yli? :) (Hei, ja toi oli ihan tosissaan esitetty kysymys.) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitää vissiin pitää sitten aina vessan ovea auki, se lautaseinänäkymän takaosa on nimittäin alakerran vessa :-D Tuota Arne Jacobsenia jäi vissiin jonkun verran, cole&sonia ei kai niinkään. Kumpaakohan tarkoitit? Tarkkaa määrää en tiedä, mutta jotain rullanloppuja siellä ainakin näkyi olevan. Voi tosin olla että niistä ei tule enää pitkiä vuotia.

   Poista
  2. Jacobsenia tarkoitin. Seinää olis mulla tosi vähän. Kyseessä on eteiskäytävän pääty, jossa on vielä ovi. Tsekkaappas tilanne ja myy mulle, jos ei sun ei tuu käytettyä sitä mihinkään. Niin, ja kehtaat postittaa tänne Kuopijjoon. :)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!