perjantai 20. maaliskuuta 2015

Raksaviikko 21 oli tehoviikkoTehoviikko huipentui tänään ja nyt on varastossa runko pystyssä ja kattotuolit päällä. Ihmeteltiin samalla auringonpimennystä hitsauslasien läpi, ja olihan se aikamoista. Maailma muuttui oudon väriseksi, ja luontokin hiljeni kuin yöllä. Muistan saman ilmiön edellisestä auringonpimennyksestä vuodelta -90. Vastahan sekin oli, eiku... Noh. Muistan kuitenkin :-)

Päivä jäi lopulta aika lyhyeksi, kun iltapäiväksi oli sovittuna aika pankkiin. Jo perinteeksi muodostunut "voitteko antaa vähän lisää rahaa"-rituaali on siis tämänkin talon osalta nyt hoidettu alta pois :-D Orjatyövoimakin pääsi koteihinsa, tuhannet kiitokset vielä avusta! Kyllähän tuonne vielä pientä näperreltävää jäi, tervetuloa uudestaan ihan koska vaan.

Muita raksaviikon 21 saavutuksia löytyykin aiempien päivien postauksista, eli täältä (maanatai), täältä (tiistai), täältä (keskiviikko) ja täältä (torstai).

Hauskaa viikonloppua kaikille, meillä taitaakin olla pienet harjannostajaiset, eli saunaan ja suorinta tietä koisimaan :-) Ensi viikolla palataankin taas normaaliin arkeen.


2 kommenttia:

  1. Oottepa urakoineet ahkeraan. Ja mikä parhainta, tulosta on tullut :) hienosti etenee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nyt kun tuo varasto saatiin hyvälle alulle, niin sitä on helpompi sitten jatkaa vaikka pienemmissäkin osissa. Onneksi saatiin nuo isukit auttamaan! :-)

      Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!