sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Raksaviikko 22

Siirsin kuvia koneelle, ja nimesin albuminkin jo nimellä raksaviikko 21, mutta eipäs kun nyt onkin jo 22! Aika liitää nyt jotenkin todella vauhdilla, ei meinaa perässä pysyä.

Viikon pääkohtia olivat laatoitukset ja kiintokalusteiden saapuminen. Niiden asennus on näillänäkymin ylihuomenna tiistaina, ja sitten talo muuttuukin taas ison harppauksen lähemmäs kotia! Laatoitukset on tosi hyvät, tykkään valinnoistani yhä, ihan positiivista eikös? :-D Ainoastaan tuo yläkerran kylppärin lattiassa olevan kuusikulmaisen laatan saumaus vähän mietityttää, tuliko laitettua turhan tummat saumat sittenkin? Turha toisaalta jossitella, kaipa noihin silmä tottuu.


Tämänpäiväisellä raksavisiitillä tasoittelin taas takkaa ja öljysin puutasoja. Toivottavasti ne molemmat alkavat olla jo suht valmiita, takka pitäisi ainakin vielä ehtiä maalaamaan ennen sitä keittiöasennusta... Hyvin ehtii! Tai siis ei. No, katsotaan miten käy. Lapsosten kanssa hommia on kyllä vaikea, miltei mahdotonta tehdä, se tuli taaskin tänään todettua :-D

4 kommenttia:

 1. Saumoissahan se menee vähän silleen, et valkoiset tai kovin vaaleat imaisee tummaa likaa itteensä. Sit pahimmillaan muodostuu ihan polkuja reiteille joilla alvariinsa tassutellaan.
  Tumma taas saattaa pikkuhiljaa kerätä kalkkia, joka harmaannuttaa ja vaalentaa saumaa. Aika näyttää. Eipä ainakaan jää epäselväksi laatan muoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se laattojen muoto oli tuossa ajatuksena, että se tulisi vähän esiin. Sauma on harmaa, muistaakseni sama kuin alakerran mosaiikeissa. Se vaan näyttää tietysti valkoisella laatalla paljon tummemmalta! Meillä on nykyisessä kodissa lattiassa mustat saumat, ja ne ei kyllä ole koskaan olletkaan mustat vaikka niin toivoin. Ne jäi jo aluksi ihan harmaiksi jostain syystä. Niihin ei ole kyllä onneksi jäänyt mitään mitä ei pesemällä olisi saanut vielä pois :-)

   Poista
 2. Oi että, odottelen mielenkiinnolla keittiö kuvia :) Hurjaa kuinka olettekaan jo pitkällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo minäkin odotan innolla että näkisin keittiön :-D No, kai se sieltä tulee! Ja kyllähän tässä onneksi ollaan jo voiton puolella :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!