maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tehoviikko, päivä 1Meidän tehoviikko alkoi tänään. Tarkoituksena on olla koko viikko enemmän tai vähemmän raksalla, koska miehellä on vapaata. Pihaan ilmestyi tänään ulkorakennuksen materiaalit, ja kattotuolitkin tulee huomenna. Meidän molempien isät on värvätty orjatyövoimaksi, ja viikon aikana olisi tarkoitus saada varastoa ainakin hyvälle alulle. 

Itse en malttanut tänään olla hyödyntämättä uskomattoman lämmintä ilmaa, ja maalailin ikkunoiden smyygejä ja niitä samp...., no niitä vuorilautoja piiloon :-D Tosi iso muutos tulee kyllä! Aika paljon jäi vielä jäljelle, mutta etupihan puolelta sain muutaman ikkunan jo valmiiksi.

Sisällä vastaava mestari totesi vesieristeet kelvollisiksi, ja laattamies pääsi latomaan laattoja paikoilleen. Yläkerran kylppärin lattia tulikin jo valmiiksi, voi onnea kuinka ihanat on nuo kuusikulmaiset laatat!

Kuvina päivän instagram-otokset, oli minulla kamerakin mukana mutta ei sitä malttanut edes ottaa esille, kun oli tekemisen meininki päällä! :-D

10 kommenttia:

 1. IHana lattia!!!
  Arvaa kun oon yrittänyt kääntää miehen päätä että meillekin tulis tuollaiset kuusikulmaiset laatat mutta eii...
  Voi kun olisikin enemmän sama maku. Tai että vaan antais mun päätää :P
  Mukavaa aurinkoista ja energistä viikkoa teille, niin hyvällä mallilla on!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Meillä mies on onneksi hyvin valtuuttanut minut tekemään valintoja, ja luottaa mun makuun :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon tehtyä!

   Poista
 3. Voi miten ihanat nuo laatat ovatkaan! Sain sun kuvasta vahvistusta sille, että tuollaiset olisi kyllä niin ihana saada ympättyä omiin suunnitelmiinkin. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi ihanat. Olisin halunnut nuo kaikkiin pesutiloihin, mutta se ei nyt valitettavasti onnistunut. Mutta kiva että edes tuo pikkukylppäri saatiin noilla :-)

   Poista
 4. Tsemppiä tehoviikkoon! Kadehdin sun laattoja!

  VastaaPoista
 5. Pimpelipom, Instassa ihastelinkin jo sinun kuusikulmaisia laattoja <3 Ovatko minkä firman laattoja? Mulla on yksi iDis -projekti käynnisä, johon niitä tarvitsen. Nyt sain viimein muuten ilmoittauduttua lukijaksikin tänne ja toiseen blogiin, mukava lukea raksajuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ja tervetuloa vaan! Laatat on Pukkilan, nimeltään Shape. Heillähän on se perinteisempikin versio joka taitaa olla kuivapuristelaatta muistaakseni, ja hieman isompi. Tuo Shape on noin 8cm halkaisijaltaan.

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!