keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Tehoviikko, päivä 3

Kolmantena päivänä alkoi varaston runko nousta. 
Eilen talon yli lentäneet joutsenet olivat löytäneet meren rannalta pienen jäättömän alueen, ja uiskentelivat siinä. Miten ne ovatkin niin kauniita lintuja? 
Laattamies teki alakerran kylppäriin kalanruotoseinän, ja jos se on mahdollista, niin rakastuin seinään. Olin odottanut tuota seinää kaikista meidän laatoituksista eniten, ja se oli juuri niin ihana kuin oletinkin!
Ulkoilma ja mahtava auringonpaiste alkaa tehdä tehtävänsä. Nyt illalla olen niin väsynyt, etten jaksanut lähteä edes keramiikkaharrastukseeni. Se on jo paha ;-)
Huomenna tulee takantekijä, ja sitten meillä onkin kohta takka!

10 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa! Tulee upea talo teille! Vois tulla melkein kylään, sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tervetuloa, pitääpä järjestää niin että pääset käymään :-)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kalanruotokuviointi on hieno, voi olla että meillekin sitä tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi kaunis, just sellainen kuin olin ajatellutkin kun sen tuohon tilasin :-)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja tuo kalanruotolaatoitus on aivan mahtava! Ihana nähdä normaalista tiililadonnasta poikkeavaa laatoitusta. Kaunista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teki mieli laittaa kylppäreihin vähän jotain pientä ekstraa, alunperinhän uhosin että teemme kokonaan laatattoman kylppärin, mutta ei sitten kuitenkaan. Valitettavasti se ekstra piti vaan saada aikaa aika pienellä budjetilla, niin tuo onnistui peruslaatoilla. Tosin laattamiehellä meni aikaa moninkertaisesti normaaliin ladontaan verrattuna :-D

   Poista
 4. Kalanruoto on upea! Tuliko tuo niiden kuusikulmiolaattojen seuraksi? Laitathan sitten kuvan ihan valmiista kylppäristä? En malta odottaa, miltä kokonaisuus näyttää, kun juuri suunnittelen meidän kylppäreitä ja vessoja ja sekä kuusikulmiolaatat että kalanruotoladonta kiinnostaa kovasti. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on! Kalanruoto tuli alakerran kylppäriin, jossa on harmaat mosaiikit lattiassa. Kuusikulmaiset tuli yläkertaan. En halunnut niitä samaan tilaan, ettei tule "liikaa" tehosteita kerralla :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!