torstai 19. maaliskuuta 2015

Tehoviikko, torstai

Päivän kohokohta oli ehdottomasti takka. Siitä tuli ihana! Pinta kaipaa vielä hienotasoitetta ja valkoista maalia pintaansa, mutta muutoin se on ihan periaatteessa käyttövalmis. Ehkä. Olisi kai pitänyt kysyä vähän tarkemmin käyttöohjeita... :-D Takkamme on siis kiertoilmatakka, ja sydämenä siinä on Hoxter Ecka 67/45/51. Hissiluukku on kulmassa, ja mikä viehättää eniten omaa silmääni on se, että lasin nurkassa ei ole mitään listaa, vaan lasi on yhtenäinen. Takka sijaitsee olohuoneen ja keittiön välisessä kulmassa, ja näkyy molempiin tiloihin. 

Muita saavutuksia päivälle oli nuorimmaisen käyttäminen hammaslääkärissä, varaston räystäslautojen maalaaminen (taas), ja varaston rungon valmistuminen siihen pisteeseen, että se on enää kattotuoleja vaille. Huomenna on tehoviikon viimeinen päivä, katsotaan mihin pisteeseen asti saadaan homma tehtyä!


5 kommenttia:

 1. Ihana takka, TYKKÄÄN TYKKÄÄN! :) Meille tulossa myös ilmakiertotakka, hissiluukku kulmassa, väri on vielä vain epäselvä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään tosi paljon! Meidän ja teidän taloissa on kyllä tosi paljon samaa :-)

   Poista
 2. Eksyin sun blogiin vahingossa, mut ei kyllä yhtään haittaa.;) meilläkin on raksaptojekti menossa. Vähän teitä jäljessä ollaan kun tänään ilmeisesti viimiset levytykset tekevät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukavaa että eksyit, tervetuloa! Kävin kurkkaamassa teidän projektia myös, hieno tiiliseinä ja piippu teillä!

   Poista
  2. Tiiliseinän peitoksi on nyt tullut hierto pinta. Vähän nuo mun blogin kuvat tulee jälkijunassa, kun on niin laiska päivittämään. Jospa sitä nyt kun pääsee itte maalailemaan sais useammin päivitettyä. :)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!