torstai 23. huhtikuuta 2015

EdistystäTänään pikavisiitillä raksalle ilahduin, kun huomasin että siellä olikin sähkärit parhaillaan töissä. He laittelivat kiinteitä valaisimia ja pistorasioita paikoilleen. Myös putkimies on jossain vaiheessa pyörähtänyt paikalla, koska suihkusetit oli asennettu. Kaikkien hanojen valinta oli jotenkin tosi vaikeaa, (muidenkin kuin sen keittiöhanan), ja nyt kun näin suihkut paikoillaan, pystyin toteamaan, että niiden kohdalla tuli ainakin tehtyä hyvä valinta! Alakerran kylppäriin tuli kaksi sadesuihkua, ja nuo on malliltaan Tapwellin tvm 7200. Yläkerrassa on saman tyylinen setti, mutta ilman tuota sadelautasta. Sinne en nyt päässyt kurkkaamaan, kun ne portaat puuttuu yhä. Niiden asennus onkin siirtynyt kuulema ensi viikolle. Samoin viivästyneestä keittiöasennuksesta sain väliaikatietoja, että senkin pitäisi olla ensi viikolla. Ainakin ne kovan onnen tasot oli nyt saatu uudet tilalle :-)

Kylppärikuvassa näkyy muuten nuo kattolistat, jotka pyysin vaihtamaan. Nuo on minusta ihan liian "maalaisromanttiset" kun muuten tyyli on ihan erilainen. Toivottavasti sinne saadaan vähän suoralinjaisemmat listat tilalle :-)


12 kommenttia:

 1. Täällä taas ihastelemassa tuota teidän kylpyhuoneen laatoitusta :) On se upea!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo kalanruotolaatoitus! Pakko sanoa, että olen listoista kanssasi samaa mieltä, vaikka ei niitä moni varmaan edes huomaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yksi suosikkejani omista valinnoistani :-D Minä olen yksityiskohtien nysvääjä oikein todella, voi olla että joku toinen ei tosiaan huomaisikaan, ja mulla pistää silmään niin että sattuu :-D

   Poista
 3. Aivan ihanat suihkut teillä! Tuo kylppäri on vaan niin kiva! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) Pieni mutta soma :-D

   Poista
 4. Voi hitto, tajusin vasta nyt, että oon kommentoinut vaikka kuinka moneen sun kirjoitukseen, mutta mun kommentit vaan aina katoaa johonkin! Voihan nakki! Olen siis koko ajan innokkaana seurannut teidän projektia ja ihastellut kylpyhuoneratkaisuita ja myötäelänyt mastoepisodia sun muuta, mutta kaikki kommentit on jäänyt matkalle. No josko nyt onnistuisi.

  Mutta siis teidän kylppäri on suopertyylikäs. Itse en olisi tuosta kuvasta ainakaan osannut kiinnittää huomiota noihin listoihin, mutta tiedän, että tuollaisen jää aina häiritsemään itseä. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän näitä kommentteja on tänne tullut ainakin joitakin. Minulla on vaan kommenttien valvonta päällä, koska muuten en huomaisi niitä :-)

   Poista
 5. Täälläkin instan Lisäksi ihastelemassa :) uusi tuttavuus tuo Tapwellin suihku. Kerrotaan sitten käyttökokemuksia. Jos vaikka säästäisin ja jättäisin jonkun raindancen ostamatta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kerron toki, kunhan pääsisi ensin tuon alle lotraamaan :-D Meillä oli tärkeää että kaikilta hanoilta piti löytyä tyyppihyväksyntä, ja näissä sekin on kunnossa :-) Meille tuli Tapwellilta myös keittiön ja kodinhoitohuoneen hanat.

   Poista
 6. Onko nuo Tapwellin sadesuihkut olleet hyvät? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On olleet, olen tosi tyytyväinen meidän kaikkiin hanoihin!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!