perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pääsiäisyllätys


Tänään mentiin talkooporukalla raksalle jatkamaan varastoa. Muita suunnitelmia pääsiäiselle ei tänä vuonna olekaan. Tällä viikolla tiistaina piti olla tosiaan kalusteasennus, ja kun se peruuntui olin aivan varma että homma siirtyi pääsiäisen vuoksi ensi viikkoon. Yllätys olikin melkoinen, kun talolla olikin jo kalusteita paikoillaan aika paljonkin! Ja oi että tuli hyvään aikaan tämä iloinen yllätys :-) On nimittäin turnausväsymystä jo hieman havaittavissa...

Meillä on netti kotona ihan totaalisesti rikki, ja korjaaja tulee vasta ensi tiistaina tutkimaan asiaa. Siksipä ei kameran kuvia saa tänne interwebsiin siirrettyä, vaan ollaan toistaiseksi mobiilin varassa. Saatte kuitenkin varmaan jo vähän ideasta kiinni tästä kännykkäkuvastakin? Minä olen ainakin ihan fiiliksissä että minulla on melkein keittiö, jee! Kodinhoitohuoneessakin oli kalusteet jo paikoillaan, vain taso ja allas ym puuttuivat. Palaan asiaan parempien kuvien kera toivottavasti ensi viikolla :-)

9 kommenttia:

 1. Voi huikea!!!
  Sielläpä edistyy vauhilla ja me vasta laitettiin keittiö tilaukseen ;)
  Hieno homma. Voin kuvitella että alkaa jo muutto-fiiliksiä olla. Muutaman viikon päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppusuora häämöttää jo, mutta ei nyt parin viikon päästä vielä sentään :-D Parketti, portaat, hanat, sähköasennukset, ovet ja listat puuttuu vielä ainakin ;-)

   Poista
  2. Ai niin, ja sauna sekä sekä pesuhuoneiden paneloinnit! Ja parvekkeiden kaiteet, ja ja... Eli on tässä vielä kaikenlaista.

   Poista
 2. Ihan mahtava yllätys! Ihan parasta, kun saa oman keittiön paikalleen. Voi, se on varmaan yksi parhaista tunteista koko projektissa. : )

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo on kyllä odotettu osa, muuttuu heti paljon enemmän oikean asumuksen näköiseksi koko talo :-) Toivottavasti tulevat pian jatkamaan keittiön loppuun, niin näkee millainen siitä oikeasti tuli!

   Poista
 3. Lisää tällaisia yllätyksiä ! Tulevat varmasti tarpeeseen projektin tässä vaiheessa. Tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarpeeseen tuli kyllä todella! Ekaa kertaa on vähän sellainen olo, että loppu saattaa jo pian häämöttää.

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!