keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Keittiön hana paikoillaan


Tämä on jo oman postauksensa arvoinen juttu. Pitkän ja kivikkoisen valintaprojektin jälkeen tuntuu todella työvoitolta nähdä keittiössä musta hana paikoillaan. Se on ihana! :-) 

Hanan valinnasta kerroin tammikuussa täällä, ja kun valinta oli vihdoin tehty huhtikuussa, postaus täällä. Ja nyt se on siis asennettu! Vettä siitä ei kyllä vielä tule, eli käyttökokemuksia saatte ehkä sitten vähän myöhemmin. Hana on siis malliltaan Tapwell Rin184. Musta komposiittiallas on Stalan Combo.


Myös vessojen ja kodinhoitohuoneen hanat sekä vesipostit ulkona on nyt paikoillaan, eli mitään hanoja ei enää puutu. Vain se vesi :-D (myös vessanpöntöt olisi tosi kätevät, lasten kanssa on ollut hieman haastetta olla raksalla ilman vessaa... Toivottavasti nekin saadaan pian.)

23 kommenttia:

 1. Voi että, onpa hieno! Ruotsistako tilasit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän sai kyllä ihan suomestakin! :-)

   Poista
  2. No hyvä, aattelin vaan kun laitoin sen googleen niin tuli vain ruotsalaisia sivuja. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, kannatti nähdä vähän vaivaa :-)

   Poista
 3. Todella kiva! Täällä Savossa on vaan niin perkuleen kalkkipitoinen vesi, että mustasta kokonaisuudesta voi vain haaveilla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se! Mulla ei ole vielä tiedossa vedenlaadusta, kun ei olla tuolla koskaan asuttu. Jos on kalkkinen, niin sitten ei auta kuin jynssätä :-D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. kiitos! En varmaan minkään muun asian valinnan kanssa saanut menemään niin paljon aikaa kuin tuon hanan, eli syytä olisikin olla :-D :-D

   Poista
 5. Hieno! Varnasti hyvä fiilis nähdä hana paikoillaan, kun sen mietintään on käyttänyt paljon aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta! Tosin nyt tässä vaiheessa olen iloinen ihan mistä vaan minkä näen paikallaan, mitä valmiimpi talo, sitä nopeammin tämä kaikki alkaa olla ohi :-D

   Poista
 6. Voi ei. Mä en edes tiennyt, että hanoja saa mustana... Ja ostin jo tylsän rosterisen mustan altaan kaveriksi. Tuo olisi ollut makea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi. Pistä idea kuitenkin korvan taakse, jos vaikka joskus tulee tilanne että hanaa tarvitsee vaihtaa tai muuten irroittaa?

   Poista
 7. No on kyllä upea! Hyvä valinta, ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin minustakin :-) Tunne vahvistui vielä kun se asennettiin, olin toki kuvasta siihen jo tykästynyt, mutta ne sopii vielä paremmin yhteen tuon altaan kanssa kuin olin ehkä edes odottanut :-)

   Poista
 8. Kauniilta näyttää :) Musta sopii mustan kanssa kyllä todella hyvin. Itse olen myös erittäin tyytyväinen Blancon mustaan hanaan, jossa tuon hanan pään saa vedettyä ulos ja huuhdeltua esimerkiksi ruoan jämät altaan reunoilta sihtiin. Kätevää jos mikä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Blancon hana on kaunis myös, se oli meillä vaihtoehtona kun noita mietittiin. Lopulta halusin kuitenkin hanan joka on ihan kokonaan musta, ilman niitä pieniäkään kromiosia, tää on tämmöistä kun aletaan pilkkua viilaamaan :-D

   Poista
 9. Jee! Ai että mä tykkään.

  Kiva myös, että on ikkuna tuossa mistä katsella, eikä tarvitse tuijottaa seinää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin minäkin! Me ollaan nyt melkein hanakaimoja :-D Me oltiin mietitty tuo keittiön malli jo ennen kuin taloa oli edes piirretty niin oli helppoa sitten kertoa arkkitehdille että tälläinen köökki sinne pitäisi saada. Just nuo ikkunat oli yksi osa sitä, eli halusin tuon tason yläpuolisen ikkunan, ja lisäksi sellaisen kapean lattiasta alkavan ikkunan kulkukäytävän kohdalle. Kunhan keittiö vihdoin joskus valmistuu, pitää laittaa vähän laajempiakin kuvia :-)

   Poista
 10. Upean näköinen :)
  Olipas kiva päästä näkemään se kuvassa kun meille tulee tuo sama alla-hana kombinaatio :)
  Jess! Täydellinen!!!

  Hyvää Äitienpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just täydellinen! Toivottavasti saatte omannekin pian paikoilleen :-)

   Poista
 11. Komia on! Saattaa tulla matkimisen paikka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Ja matkiminen on tosi hyvä idea! :-D

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!