keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Parvekkeiden kaiteet
Tuli käytyä tänäänkin raksalla, kun keittiöasentaja (nojes!) pyysi käymään katsomassa saarekkeen tasoa. Hän oli saanut vähemmän murjotusta tuunattua aika hyvän, se saattaa ehkä kelvatakin ihan tuollaisenaan. Pitää vielä katsoa kun hän saa työnsä valmiiksi. 

Samalla reissulla kuvasin parvekkeiden kaiteet jotka siis asennettii eilen. Ne on kyllä nätit, ja jatkaa samaa linjaa sisäportaiden kaiteiden kanssa. Taas ollaan yksi askel lähempänä valmista :-)

Pakko muuten vielä sanoa, että tuo etuparvekkeen etureuna tullaan toivottavasti vielä jotenkin uusimaan, sen kuuluisi olla kokonaan mustaa levyä. Ruskea levy siis tullaan toki maalaamaan, mutta yläreuna pitää vielä ratkaista jotenkin, omaan silmääni tuo terassilaudan ja levyn yhdistelmä on sekava, eikä se ole julkisivukuvien mukainenkaan. Samoin terassien katot maalataan keltaisella, eli valkoista ei jää julksivuihin ollenkaan.


9 kommenttia:

 1. Kaiteet tuo mulle mieleen vanhat tunnelmalliset kerrostalot. Tosi kauniit ja vähän erilaiset siitä, mitä nykypäivänä paljon tehdään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä on noissa sisäkaiteissa, laatoituksissa ja muutamissa muissakin yksityiskohdissa kieltämättä sellaista pientä 50/60-luvun henkeä. Ei ehkä ihan tietoisesti, valinnat on tehty niin että mikä tuntuu itsestä kivalta ja sopii tuonne kokonaisuuteen. Jälkeenpäin olen vain huomannut tälläisen pienen tyylilainan. Mutta itse tosiaan tykätään, en ole muutenkaan kovin muodin mukana kulkeva :-D

   Poista
 2. Kaide näyttää hyvältä! Saako kysyä, mistä se on tilattu ja paljonko maksoi? Meidän pitäisi kunnostaa vanhan talon parvekkeen kaide. Metallikehikko jää paikoilleen, mutta vanhat laudat on purettu ja pitäisi kehitellä jotain niiden tilalle. Tuollainen pinnakaide olisi tosi kiva, mutta ei sitä varmaan vanhaan kehikkoon saa helposti tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiteen toimitti Puutuli, mutta se tuli talopaketin mukana ja oli hinnoiteltu meillä siihen jo mukaan, joten hintaa en osaa sanoa. Pinnakaide on kyllä kivan ja ilmava :-)

   Poista
 3. Kyllä pinnakaide toimii! Oliko muuten pinnakaide teidän vai arkkitehdin ajatus? Meillä se oli arkkitehdin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tavallaan sekä-että. Mehän valittiin arkkitehti sen mukaan, että hänellä on ollut hyvin selkeä käsiala johon myös nämä pinnakaiteet kuuluu. Eli siis arkkitehti ne piirsi, mutta me tiedettiinkin se jo ennestään ja tykättiin kyllä :-)

   Poista
  2. Lisäyksenä vielä, sisällä olevat pinnakaiteet on sitten taas meidän oma juttu, arkkitehti oli laittanut tuonne lasikaiteet mutta me ei toteltu :-D

   Poista
 4. Ai miten kaunista. Todella ihanat noi kaiteet ja se miten sama tyyli jatkuu sisällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vielä kun saadaan nuo ulkopuolet kokonaan oikean värisiksi, nythän tuolla on aika sekavasti eri värejä. Mutta tarkoitus oli että sama tyyli olisi kaikissa kaiteissa :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!