keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pikkuhiljaa


Viimeaikojen Instagram-kuvien kautta vähän kuulumisia. Viimeisessä kuvassa näkyy ilouutinen eiliseltä, tai oikeastaan kaksikin. Parvekkeiden kaiteet saapuivat, ja pihalla hääräsi myös kaivinkone! Alkuperäistä kaivurimiestä ei ole tavoitettu, mutta tuleva naapurimme äkkäsi hätäni (ja pihanlaittokaipuuni) ja lupasi tulla vähän auttamaan viimeistelyissä ettei tarvi ihan lapiohommina kaikkea tehdä. Aivan mieletöntä! Siis se, että kohta pääsen ehkä laittamaan pihaa, ja se, että meillä on naapuri jolla on oma kaivinkone :-D

Sellainenkin ilouutinen kantautui eilen korviini, että meidän kadoksissa ollut mikro on löytynyt joltakin toiselta työmaalta (ehhehe) ja koska uudet tasotkin tuli maanantaina, niin keittiöasennus pääsee vihdoinkin jatkumaan. Johan se on seitsemän viikkoa ollutkin kesken... Huvittavaa kyllä, uudet, kolhittujen tasojen tilalle tulleet tasot oli vielä enemmän kolhitut kuin ne alkuperäiset. Mutta enää ei voi jäädä odottamaan kolmansia tai saadaan muuttaa ilman keittiötä olevaan taloon.

Ihan kiva jos tuolla talolla alkaa taas tapahtumaan, työmaa on ollut kuin huopatossutehdas jo monta viikkoa.


8 kommenttia:

 1. Noiden keittiöiden reklamointien ja viivästyneiden toimitusten kanssa näyttää painiskelevan valitettavan moni. Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia valmiista keittiöstä. Portaat on ainakin hienot ja ihanat nuo mustat lamput!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aikamoista on ollut keittiön kanssa veivaus. Ensin veivattiin kun en osannut päättää millainen siitä tulee, ja nyt sitten tämä asennus... :-D :-D Portaat on kyllä mun oma lemppari, kiitos!

   Poista
 2. Oi, onko teillä noin hulppeat rantamaisemat? Hyvä, kun hommat etenevät! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vihdoin ne ehkä, huom ehkä etenee :-D Maisema ei ole valitettavasti ihan meiltä kotoa, mutta tuosta parin kilsan päästä kaupungilta kuitenkin :-)

   Poista
 3. Voihan keittiön taso! Mutta ihanaa omistaa avulias naapuri! :) Nyt kun näen teidän parvekkeen pinnakaiteet, herää takaisin ajatus, että pitäiskö meidän sittenkin laittaa lasin tilalle pinnat arkkitehtikuvien mukaisesti. Vaikka kuvassa vain vähän näkyy pinnakaidetta, niin hyvältä näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu olen kyllä tosi iloinen että hän pystyi auttamaan hieman :-) Pinnakaiteet on kivan näköiset, meillä on vaan parvekkeiden reunoissa vielä fiksattavaa niin en viitsi vielä kuvata niitä tuolta ulkopuolelta :-P :-D Mutta meillähän on noissa havainnekuvissa ne kyllä myös, eli siitä näkee miltä ne näyttää (esim tuolta projekti-ylälehdeltä).

   Poista
 4. Kiva kuulla, että taas alkaa tapahtua. Odottaminen se on kaikista raastavinta.

  Mutta voi tasojen kanssa. Mä en varmaan ottaisi kovin tyynesti. Menisin lankoja pitkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tosi hyvä on että tapahtuu, eihän tässä ole enää kuin pari viikkoa kun pitäisi muuttaa! Ja ne tasot... Kun niissä on aika pitkä toimitusaikakin, niin oikeesti meinasi mennä hermot. Jälkimmäisen tullessa olin paikalla, ja näin miten se oli pakattu, ja voi morjens. Jos iso taso on lavan päällä, ja reunat menee luonnollisesti sen lavan reunojen yli. Ja niissä nurkissa ei ole mitään, huom, mitään!! suojaa, niin kaipa ne nyt kolhiintuu. Aaaarg että ärsyttää, kun ihan vaan paremmalla pakkaamisella voisi säästää ihmisten aikaa ja hermoja vaikka kuinka paljon!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!