torstai 21. toukokuuta 2015

Talon numero


Raksaviikkoraportteja on jo monta rästissä, kun tuntuu että mitään ei tapahdu. Ja ei vain tunnu, vaan oikeasti mitään ei tapahdu. Työmaalla on hiljaista, hyyyyyvin hiljaista. No, muut työmaat on varmasti kiireellisempiä, onhan meidän talon luovutukseen vielä useampi viikko aikaa. Silti vähän harmittaa kun loppujen lopuksi keskeneräisyyksiä on enää aika vähän, talon olisi saanut siis valmiiksi jo hieman sovitusta etuajassakin. Mutta näillä mennään, muuttoon on tällähetkellä aikaa nelisen viikkoa!

Tänään olimme tulevan ekaluokkalaisen kouluun tutustumisen ja vanhempainillan tiimoilta tuolla kylillä, ja samalla tempaisimme talon numeron seinään. Numerot on tilattu Hannah Hoijarilta, ja ne on 40cm korkeat ja mustat. Tykkään tosi paljon että numerot on selkeästi isot ja näkyy kauas! Vähän niitä pitää ehkä siirtää oikealle, ei tulleet ihan keskelle. Ruuvien kantoihin tulee mustat peitelaput, mutta ne jätettiin vielä irti koska numerot pitää vielä irroittaa kun talo joskus maalataan toiseen kertaan. Mutta onpahan nyt numerot!

Nyt vähän euroviisuja, heja Sverige! :-)


25 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Meidän talonumero tulee samasta paikasta :) toivottavasti saadaan ensimmäinen maalikerros pintaan ennen muuttoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti saatte, mutta onneksi sen voi tehdä myöhemminkin jos tulee liian kiire :-)

   Poista
 2. Tosi kivat numerot!! Mikä malli on kyseessä? En nimittäin äkkiseltään huomannut nettsivuilta noin modernia mallia. Olen myös itse yrittänyt katsella kivoja talonumeroita, haastetta tähän tuo numeromme, joka on 1. Aika haasteellista löytää siihen kiva malli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo ei olleet niitä nettisivujen malleja, vaan omalla fontilla tehdyt. Fontti oli nimeltään Andes.

   Poista
  2. Saman 1-ongelman kanssa painitaan. Yllättävän vaikea numero - joku, jossa olisi kaari tai edes vähän kulmia, olisi paljon helpompi.

   Poista
 3. Tyylikkäät numerot olet löytänyt! :) En ole aikaisemmin nähnytkään noin isoja numeroita, mutta tosi kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yhdestä toisesta blogista bongasin tuon valmistajan aikoinaan :-) Heiltä olisi saanut jopa yli metrin korkeita numeroita, mutta se olisi ehkä ollut jo liikaa :-D

   Poista
  2. Pistetään vahinko kiertämään ja mäkin otan ylös tuon valmistajan :D Meillä on myös vain tuo ykkös numero ongelma... Oho, yli metrin, ois ainakin näkynyt :D

   Poista
  3. Joo pistetään vaan, voin suositella kyllä :-) Tuo 40cm on jo ihan kivan kookas, ja näkyy kyllä kadullekin oikein hyvin. Meillähän on talo tontin takareunassa niin ajateltiin että pitää olla vähän kookkaammat. Ja siksikin, kun numerolle tarkoitettu valo oli tullut epähuomiossa keskelle isoa seinää, kun sen piti olla oikeasti reunassa. Niin meinatiin, että läväytetään nyt siihen sitten numerot tosi isolla, ikäänkuin se olisi ollut tarkoituskin olla noin :-D

   Poista
 4. Nämä ovat niin upeita. Meillä on saman fontin numero 8 ja aina edelleen ohi mennessä sitä ihastelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä hienot, varsinkin pyöreissä numeroissa tuo fontti on hauska!

   Poista
 5. Hienot numerot! Me ei olla vielä ehditty miettiä koko asiaa, tai sen verran että jotku hienot numerot sitä täytyy hankkia. Kiitti vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Eihän noilla kiire ole, muutotarkastusta vartenhan monet laittaa vaikka pahville kirjoitetun numeron nitojalla seinään, eli ehtii kyllä myöhemminkin :-) Minulla kun oli tuo firma tiedossa jo aikoja sitten, niin tilasin numerotkin sitten jo valmiiksi.

   Poista
 6. Onpas hienot numerot!!! Meiltä puuttuvat vielä kokonaan kun ei ole löytynyt emännälle kelpaavia...harkitsin jo itsetehtyjä. Kiitti vinkistä ja oikein mukavaa viikonloppua! Viikot kuluu tosi nopsaan, ihan kohta olette kotona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppas hyvä, kiva jos tästä oli hyötyä :-) Ja nopsaan kuluu, kai se pitää kohta aloittaa pakkailu (ei tosin ennen ylppäreitä, mut heti niihen jälkeen)!

   Poista
 7. Onpa kaunis fontti, hyvältä näyttää! Meilläkin oli mielessä kookkaat ja näyttävät numerot. Kiitos vinkistä tämän valmistajan osalta!

  VastaaPoista
 8. Huiput!! Kiitos ideasta, tämmöiset minäkin haluaisin :)

  VastaaPoista
 9. HIENOT ! Upea yksityiskohta tällainen.

  Nyt alkoi tehdä heti mieli tilata Tyyneläänkin uudet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Siitä vaan tilaamaan, heillä on nettisivuilla niitä valmiita fonttimallejakin.

   Poista
 10. Hienot numerot! Vitsit teillä on muutto lähellä! Joko on perhosia vatsassa? :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei kyllä ole, jotenkin nuo ylppärit vielä just ennen muuttoa kai hämäävät jotenkin, että en ole osannut yhtään fiilistellä muuttamista. Mietin vaan, että miten saan juhlien jälkeen pakattua kaiken niin nopeasti :-D

   Poista
 11. Hannah Hoijarin talonumerot on tosi kauniit myös. Meilläkin vielä yhtenä vaihtoehtona mukana, jos mieli vielä muuttuukin, kunhan julkisivu joskus valmistuu.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!