keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Hyvääkin välillä.

Viimeaikojen hyviä uutisia kännykkäkuvina, olkaa hyvät!

Piha. Pihapihapiha <3 Pohjat on nyt siis tehty, se vaati eilen yksitoista tuntia lapiohommia ja kivien kantamista sekä kääntelyä, ja kuin taivaan lahjana meille annetun naapurin isännän jonka saimme tekemään maatyöt loppuun. Tänään oli vaikea päästä sängystä ylös, koska kaikki lihakset oli niin kipeänä, mutta koska tiesin miten hyvästä syystä niitä kolottaa, en antanut sen häiritä ollenkaan :-) Juhlan kunniaksi istutin myös ensimmäiset puskat pihaan. Auto oli kieltämättä hupaisa näky, kun kuskasin rehuja uuteen kotiinsa :-D Instagramissa jo kerroinkin keksineeni perheautoon integroidun puiston, kuinka kätevää!

Alimmassa kuvassa näkyy kaksikin hyvää uutista. Toinen on telineet, ja toinen on tuo parvekkeen reuna, joka oli nyt laitettu kuntoon. Oujee! Telineisiin liittyy vaan sellainen mutta, että niiden piti alunperin tulla verhoasentajan mukana, mutta koska tilaamamme verhoasentaja teki useammat oharit, päädyttiin ottaamaan pelkät telineet sähkäreille, ja verhoasennukseen pitää nyt vaan keksiä joku muu keino. Ei kai se ihan rakettitiedettä voi olla, jos itse vaan heittäisi ne paikoilleen..? 

Huomenna tulee myös orjatyövoimaa varaston kimppuun pitkästä aikaa, nyt on taas hyvä tekemisen meininki! Viisi päivää muuttotarkastukseen.


10 kommenttia:

 1. Oi että, pihahommia! Mä niin odotan että saadaan alkaa tehdä pihaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilinen oli kyllä tähänastisen projektin yksi huippuhetkistä! Nyt sitten vaan multaa ja nurmikkoa ja taimia ja taimia ja taimia :-D

   Poista
 2. Hyvähyvähyvä! <3 ja lehmänhermoja maalisuoralle. Ihan kohta...

  VastaaPoista
 3. ♥hyvä juttu kun on koneitakin käytössä :) tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuo auttoi ihan hirveästi että saatiin pihan pohjat tehtyä ja siirreltyä isoja kiviä! :-)

   Poista
 4. Mä huomasin heti kuvassa tuon parvekkeen reunan, nyt näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se kyllä paransi yleisilmettä jo paljonkin. Vielä kun saadaan kaikki valkoiset osat maalattua piiloon niin alkais olla enemmän oikean näköinen talo :-D

   Poista
 5. Vitsit että teidän talonumero näyttää hyvältä! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä meillekin mieluinen!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!