maanantai 15. kesäkuuta 2015

Muuttotarkastus tehty!Meillä oli tänään muuttotarkastus, ja lupa heltisi! Jeeeee! On tätä päivää odotettukin!

Talon viimeistelytyöt on vielä vähän kesken, ja ihan oikeasti päästään muuttamaan vasta loppuviikolla. Mutta huomenna jo aloitetaan viemään tavaroita pikkuhiljaa. Tänään saatiin myös nettiliittymä, roska-astia, terassin ramppi ja monta muuta asiaa. Sutina oli melkoinen, parhaimmillaan pihassa oli kahdeksan autoa yhtäaikaa :-D Päivän mittaan paikalla oli ikkunan vaihtajia, sähkäri, viimeistelijä, ulkopuolen viimeistelijät, rakennustarkastaja, vastaava mestari, työmaapäällikkö, perustusporukka ym ym. Muuttotarkastuksen aikana paikalle pelmahti myös aluehallintoviraston tarkastajat tekemään yllätyskäyntiä ja tarkistamaan urakoitsijan työntekijöiden veronumerot tai jotain sinnepäin (?).

Saunasta puuttuu vielä kiuas ja keittiön asennus on vielä kesken, mutta eiköhän ne saada niiden muiden pienempien keskeneräisyyksien kanssa tehtyä ennenkuin muutamme kokonaan sisään :-)


Ylemmissä kuvissa todistusaineistoa, että saimme myös vähän aloitettua loppusiivousta. Otettiin ensimmäisen kerran suojapahveja pois, että sain sieltä alta imuroitua ja mopattua, ja oli kyllä kiva nähdä lattiaa isompana pintana! Alla sitten enemmänkin realistinen kuva siitä, miten paljon siivottavaa on vielä jäljelläkin... :-D


23 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tämä on sitä mukavaa siivousta kun itselleen tekee. Vanhan kodin siivous pitää tosin tehdä myös... :-D

   Poista
 2. Onnea uuteen kotiin! Taustalukijana olen tätä lukenut ja ihastellut teidän i-h-a-n-a-n isoja ikkunoita ja valoisuutta. Muutenkin kaunista teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ikkunat on kyllä aika suuret, tänään sain juuri pestyä ylemmät isot ruudut telineiltä käsin myös ulkopuolelta, niin nähdään niistä kirkkaasti läpikin :-)

   Poista
 3. Nopeasti sujahti kyllä tuo teidän projeki. Onnea, nauttikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kieltämättä tämä oli vauhdikasta, ja mukavinta oli se, että tämä loppupään ajankohta oli alusta asti tiedossa. Heillä on hyvin rasvattu koneisto, kun saavat nämä puserrettua kasaan aina samassa ajassa :-) On tässä onneksi (heh) päässyt itsekin tekemisen makuun, tuli nimittäin otettua vähän liikaakin näitä itsetehtäviä osuuksia ;-D

   Poista
 4. Ihan mahtavaa Lyde! Tuhannesti onnea! Maali häämöttää jo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt se todella jo häämöttää! Tosin, eihän tuolla muuten valmista ole lähimainkaan, eli työleiri odottaa :-D

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin! :) Ja tsemppiä siivoukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Siivottavaa kyllä riittää, pölyä tuntuu laskeutuvan ihan loputtomasti lisää, mutta kai sen on joskus loputtava? :-D

   Poista
 6. Onnittelut muuttoluvasta!
  Blogianne seuranneena monta kertaa ihastellut teidän kotianne, se on niin kaunis!

  VastaaPoista
 7. Onnea!! Niin kaunista teillä ja ihana tuo lattia!! Kyllä kelpaa muuttaa sisään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lattia oli kyllä kiva nähdä nyt vähän laajemmin, vaikka yläkerrassa se on ollutkin jo näkyvissä :-)

   Poista
 8. Onnea uuteen kotiin! :) Olen teidän projektia seuraillut Instan puolella, mutta nyt hoksasin klikkailla itseni myös blogisi lukijaksi.

  VastaaPoista
 9. Onnea muuttoluvasta:)! Hurjaa, miten nopeaan tämä aika menee. Vastahan mekin muutettiin..
  ihanaa, että teillä sujui loppujutut jouhevasti. Nyt kovasti voimia siihen viimeiseen loppurutistukseen, eli muuttoon. Ihanaa mutta voimiavievää aikaa, joka saa tipan linssiin viimeistään siinä vaiheessa kun vanha koti on tyhjä ja edessä on eka yö uudessa kodissa :)

  VastaaPoista
 10. Voi että, mahtavaa! Onnea muuttoon ja siivoukseen; ne jaksaa, kun tietää, kuinka lähellä onkaan. Ja vitsit minäkin ihastelen teidän ikkunoita ja kodin tyyliä: wau!

  VastaaPoista
 11. Mahtavaa, hurjasti onnea ja tsemppiä loppurutistukseen! :)

  VastaaPoista
 12. Apua! Tämä päivitys on mennyt täysin ohi, mutta onnittelut vielä uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!