lauantai 6. kesäkuuta 2015

Raksaviikko 32Instakuvissa päivän hyvät ja huonot uutiset. Hyvää oli se, että saimme miehen kanssa haettua suuresta sinikeltaisesta pariin huoneeseen komerot ja kasattua niiden rungotkin. Homma jatkuu ehkä huomenna, nyt jatko jäi kiinni oikeanlaisten työkalujen puutteesta, kun noita varten pitää joko ottaa jalkalistoja irti tai vaihtoehtoisesti sahata kaappiin kolo listalle. Päädyimme eri huoneissa eri ratkaisuihin, ja molempiin lähestymiskulmiin kaivataan siis työvälineitä. Ehkä huomenna on siis jo valmiimpia kaappeja? Huono uutinen on taas se, että aloin kasaamaan sitä jo keväällä piiiitkään ja hartaasti odotettua eteisen korkean tilan valaisinta ja melkein heti alkuun sain rikottua siitä yhden lasikuvun kiristäessäni kuvun kiinnitystä. Teki mieli heittäytyä maahan makaamaan ja parkumaan. "Harmitti", on melko kepeä ilmaus fiiliksestä jota kävin läpi kun tajusin rikkoneeni tuon melkein kolmensadan euron valaisimen ennenkuin se oli päässyt vielä koskaan edes kattoon... Harmitusta ei ainakaan lievennä se tosiasia, että en ehdi hankkia uutta valaisinta tilallekaan ennekuin heti alkuviikosta tulee telineet joilta käsin lamppu oli tarkoitus saada paikoilleen. Aaaaargh.

Raksaviikon 32 (uskomatonta että niin mones jo!) muita saavutuksia oli viimeistelymiehen saapuminen, tosin vain hetkeksi. Ensi viikollakin hän tulee kuulema "tiistaina", vaikka hommia olisi melkein viikoksi. No, hän saa olla todellinen McGyver ja tehdä kaiken nopsaan, koska muutotarkastus lähestyy. Siihen on enää jäljellä yhdeksän päivää!


6 kommenttia:

 1. Moi, meillä meni parinsadan euron valaisimesta kerran yksi kolmesta lasikuvusta rikki ja uusi kupu tilattuna bauhausin kautta jostain ulkomailta ei maksanut montaa kymppiä. Valtaosa valaisimen hinnasta oli siis tekniikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti on, että tuo lasi ei ole se kallein osa ollenkaan. Tuossakin lampussa on yhdeksän noita pallukoita, ja toistaiseksi vain yksi on rikki. En tosin uskaltanut kasata lamppua loppuun, eli ehdin varmasti rikkoa vielä lisääkin noita ennenkuin se on valmis :-D Nuo on vaan tosi ohkaista lasia, sellaisia suupuhallettuja tms, ja ne pitää kiristää metallisiin kantoihin kiinni, niin en tiedä miten ne edes voisivatkaan pysyä ehjinä?!

   Poista
 2. Kotivakuutukseen? :)

  VastaaPoista
 3. Voi kääk! Toivottavasti keksi lamppuongelmaan ratkaisun. Muutenhan näyttää jo tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin kääk! :-D Laitoin jo meiliä maahantuojalle, katsotaan mitä he vastaa :-)

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!