torstai 11. kesäkuuta 2015

Telineillä
Telinepäivä. Saatiin kuin saatiinkin pikkuveljeni kanssa asennettua yläikkunoiden rullaverhot. En voi sanoa että ne meni sinne ihan heittämällä, mutta siellä ne nyt on. Kai se on niin, että kun menee vähän epämukavuusalueelle, on mahdollisuus oppia uutta :-) Huomenna tulee sähkäri, ja saadaan verhoihin sähköt, ja samalla kattoon lamppu. Eteiseenkin piti tulla verho ja lamppu, mutta tänään tajusimme ettei telineet mahdu sinne. Pitänee siis huomenna soveltaa, taas... Alemmat verhot jäivät vielä laittamatta, mutta nyt kun on harjoiteltu tuolla katonrajassa, niin loput menee varmasti jo helposti paikoilleen!

Kun telineet kerran oli vihdoinkin käytettävissä, laitoimme myös akustiikkataulun paikoilleen. Saas nähdä pysyykö, vai odottaako se meitä aamulla lattialla :-D Kyllähän nuo liimat aika tehokkaita on ja uskoisin että pysyy kyllä. Taulu on siis Virpi Mäkisen maalaama teos, ja samalla iso akustiikkalevy. Pitää kuvata se vielä paremmin kunhan saadaan nuo telineet tuosta edestä pois.


4 kommenttia:

 1. Minkäslaiset verhot teille tuli? Oon yrittänyt miettiä eri vaihtoehtoja olkkarin isoihin ikkunoihin, jotku sähkötoimiset varmaan olisi hyvä ratkaisu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaiset valkoiset rullaverhot, joista ylhäällä olevissa isoissa verhoissa on moottorit. Niiden kanssa tuli tosin nyt vähän säätöä, ihan vielä ne ei siis toimi vaan pitää odotella että saadaan korjausasentaja paikalle. Tää on niin tätä :-D

   Poista
 2. Joo, mä kuulisin myös mielelläni teidän verhoratkaisuista tarkemmin. :) Taulu on todella kaunis! :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pistänpä korvan taakse, pitää laitella niistä tarkemmin tänne kunhan saadaan ne nyt ensin toimimaan oikein :-D

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!