tiistai 7. heinäkuuta 2015

f-u-c-k


Meinasi päästä itku.

Johan tässä on pari viikkoa ehditty asumaankin. Kaikkia viimeistelyjä ei ole vieläkään tehty. Ja nyt päästäänkin sitten jo aloittamaan taas remontti. Huomasin että vessan lattia on märkä. Samoin tapetti. Toisella puolella seinää olevan teknisen tilan lattialla on vettä myös. Eli sitä on sitten varmaan jo aika monessa muussakin paikassa...

P***A paskapaskapaska. Suonette anteeksi alatyylisen ilmaisuni.

Sanotaanko nyt vaikka näin, että me ollaan päädytty uusien talojen rakentajiksi juuri siitä syystä, että vesivahinkoremontista on jo kokemusta. Näen jo silmissäni kaikki kuivurit, lattioiden piikkaukset ja kämpän muovitukset. Näen myös itseni makaamassa lattialla ja parkumassa räkä poskella. En vaan jaksais enää.

29 kommenttia:

 1. Voi itku! Mistä se vesi on oikein mennyt tuonne? Näyttäisi ihan kunnolla valuneen, kun on jo kiivennyt seinää pitkin ylöspäin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vielä tiedetä. Huomenna tulee putkari katsomaan. Tuolla vessassa on ollut kyllä ongelmia saada lavuaarin hanan tyvi tiiviiksi, eli on valunut siitä hanan tyvestä sinne allaolevaan laatikoon, mutta ei sekään selitä tuollaista määrää.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. En tiedä. Sen tiedän, että just nyt ei olis tarvittu mitään tämän tyylistäkään... Edellisellä kerralla kun vettä löytyi väärästä paikasta, me jouduttiin asumaan evakossa neljä kuukautta kun kuivurit hurisi yötäpäivää. Eli lyhyeksi taisi jäädä tämä ilo uudesta talosta.

   Poista
 3. :( ihan pyllystä tällaiset takaiskut, tsemppii...

  VastaaPoista
 4. Voi p.... Myötätuntoni on puolellanne :(

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Tai oikeestaan, voi paska.... :(

  VastaaPoista
 6. Olen tosi pahollani puolestanne. Toivottavasti vika löytyy helposti ja on myös helposti korjattavissa. Onneksi ei ole ehtinyt kulua vielä kauaa kun vedet on päässeet tekemään tuhojaan. Voimia.

  VastaaPoista
 7. Ihan hirveetä! Voimia ja toivotaan kovastiettei vahinko olisi ehtinyt suuren suureksi.

  VastaaPoista
 8. Voi ei :( toivottavasti vettä ei ole vuotanut ajallisesti kovin pitkään, niin josko myös kuivaaminen kävisi nopeammin :(

  VastaaPoista
 9. Ai meinasi päästä itku.
  Voi surku. Mulla käänty suunpielet alaspäin kun luin tätä ja tuli ihan hirveen paha mieli teidän puolesta.
  Emmä tiedä mitä tähän voi sanoa.. kun että toivotaan parasta.. toivotaan, että pienillä vahingoilla voisi selvitä.

  VastaaPoista
 10. Voi ei! Nyt ei taida tsemppisanat auttaa. Hurjasti voima-ajatuksia sinne. Miten älytön ja todella, todella, todella kurja tilanne.

  VastaaPoista
 11. Voi ei! Tulipas paha mieli teidän puolesta, niin huonoa tuuria uuden kodin ilon keskelle. Tolkuton rätti kasvoille. Aivan mielettömän paljon tsemppiä, tavalla tai toisella nousette tästäkin vastoinkäymisestä. Ja anna mennä, saa vähän parkua, se helpottaa.

  VastaaPoista
 12. Voi itku ja pari ####piiiiiip#### 😥 Ei voi muuta sanoa kuin, että peukut pystyyn jottei olis kovin iso vahinko. Tsemppiä Lyde <3

  VastaaPoista
 13. Voi ei....tiedän niiin tunteen omalla kokemuksella. Kylmät väreet menee,ja puistattaa. Meillä oli samanlainen tilanne pari pv ennen muuttoa. Yläkerran Lattialämmitys putkessa reikä,joka valutti veden alas kastelen alakertaa ja kasteli yläkerran. Silloin oli lähellä "päänhajoaminen". Ensimmäinen kuukausi asuttiin vain alakertaa.Koneet kuivatteli yötäpäivää yläkertaa.
  Vesivahingon eteen ei laitettu itse " tikkua ristiin",sen teki muut.
  Tsemppiä IHAN HIRRRRVEESTI ja suuri lämmin halaus!

  VastaaPoista
 14. Paskapaskapaska tosiaan. Minäkin toivon, että on vain pikkupieni lirahdus kyseessä.

  VastaaPoista
 15. Eikä, karmaisevaa :(

  T: Rouva Nk

  unelmakotitalo.blogspot.fi

  VastaaPoista
 16. Voi ei, voi ei, voi eiiii! Eiköhän mene jonkun muun piikkiin niin voitte pestä kätenne siitä hommasta. Voin kuvitella fiiliksen, meillä oli vähän samanlainen tilanne keittiössä.

  VastaaPoista
 17. Apua! En voi kuin yhtyä edellisiin ja toivoa, että vika olisi helposti paikannettavissa ja korjattavissa. Jättisuuret tsempit sinne!

  VastaaPoista
 18. Voi perse! Siirtolavallinen tsemppiä ja toivotaan, että selviäisitten mahdollisimman vähillä vaurioilla :(

  Marika / Kaksi Savua

  VastaaPoista
 19. Mulla on hirvittävän paha mieli teidän puolesta.

  Toivon teille voimia <3

  VastaaPoista
 20. Ei voi olla totta... en jaksa uskoa. Ihan hirviästi voimia vaikka paskaakaaa varmaan voiman toitotukset lämmittää.

  VastaaPoista
 21. Fak tosiaan! Toivottavasti selviää pienillä korjauksilla!

  VastaaPoista
 22. Juuri tuo vesi lattian alla arveluttaa kun suunnitellaan uutta taloa. Teidän juttu ei toki välttämättä siitä johdu, mutta vesi on todella ikävä vieras väärässä paikassa.

  Jos kuitenkin päädytään vesikiertoiseen lattialämmitykseen, niin aion vaatia koepaineistuksen tehtäväksi varmaan kolmeen kertaan ennen kuin lattiat saa valaa kiinni.

  Kuulostaa todella kurjalta tuo tilanne. Toivotaan, että korjaaminen onkin ihan iisi juttu. Pidä meidät ajantasalla! Ja tsemppiä...

  VastaaPoista
 23. Voi Lyde! Olen ollut blogipimennossa melkein kaksi viikkoa ja nyt näin tämän postauksesi. Ihan hirveää! Onko tilanne jo selvinnyt? Hurjan suuret tsempit sinne!

  VastaaPoista
 24. Hurjasti voimia teille ja toivotaan, että asia olisi helposti korjattavissa!!

  VastaaPoista
 25. No voi ei. Tsemppihalaus. Huh -huokasen täällä puolestanne. Toivottavasti ei tule iso show?

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!