lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ikeasta ladoksi, osa 2Tänään uusin silmin maalimalleja katsottuani tulin siihen tulokseen, että valitsemani keltaisella taitettu sävy oli sittenkin liian rusehtava. Hain maalikaupasta vielä yhden koepurkin, samaa neutraalia harmaata jota ensimmäisistä malleista tummempi oli, mutta vaaleampana sävynä. Ja nyt osui tähdet kohdalleen! Sävy on Ncs S 7500-N. Alemmassa kuvassa jossa maalit ovat auringossa, näkyy hyvin ero. Uutta sävyä on yläreunassa, ja se on paljon harmaampi, alavasemmalla oleva näyttää sen rinnalla aivan ruskealta. Uskomatonta, että keltaista lukuunottamatta kaikki maalit ovat tumman harmaita. Melkoisen eron saa talon ulkonäköön siis ihan pienelläkin sävyn muutoksella. 

Tsemppiä kaikille muillekin jotka suunnittelevat talostaan tumman harmaata :-D6 kommenttia:

 1. Paljon parempi, en kehdannut aiemmin kommentoida että on ehkä vähän ruskea kun ajattelin että hait sitä harmaantuneen puun fiilistä... :D Meidän keittiön alakaapit ja välitila on tuolla sävyllä ja tykkään kovasti kun se on rehellinen tummanharmaa eikä taita mihinkään. :)

  VastaaPoista
 2. Nyt passaa hienosti tosiaan myös tuon keltaisen kanssa. Hyvä kun vielä muutit mielesi. :)

  VastaaPoista
 3. Ruskealta näytti edellinen ;) Meilläkin mietitään talon väriksi ehkä harmaata, hyvä tietää ettei harmaa ole aina harmaa...

  VastaaPoista
 4. Harmaa on kyllä niin vaikea väri. Meille on tulossa vaalean harmaa talo ja tummempi autokatos ja todellakin jännittää miten osui rakennuslupaan merkityt väritkoodit. Liian siniseen taittava on mullakin kauhistuksena.

  VastaaPoista
 5. Kylläpä sävyt näyttääkin eriltä, vaikeaa tuo värin valinta! Aina kannattaa kyllä ostaa ensin koepurkki...

  Blogissani on sulle haaste, käyhän kurkkaamassa! Tosin taisin laittaa väärän blogin nimen vai laitoinko?

  VastaaPoista
 6. Huh, enpä arvannut, kuinka vaikeaa on oikean harmaan löytyminen. Pari sävyä nyt testattu, molemmat auttamatta liian sinisiä. Seuraavaksi testiin pääsee Teknoksen 7833, ainakin monissa blogitaloissa (näin ruudun takaa...) sävy miellyttää silmää. Kiva blogi sinulla :) Kanssaraksaaja täällä ilmoittautuu ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!