maanantai 10. elokuuta 2015

KukkalaatikotTerassin reunan betonisen kukkalaatikot alkavat olla sen verran valmiit, että olen päässyt istutuspuuhiin. Tykkään niistä jo nyt tosi paljon! Moni on tuumannut että onpa rumat möykyt, mutta minuun tämä betoniromantiikka uppoaa kuin häkä :-D

Istutuksia on vasta vähän, ja tilaa on vielä reilusti enemmällekin. Pitää hieman säästää viikkorahoista, tai käydä ilmaisten taimien lähteellä, eli äitini puutarhassa. On tuolla jo hyvä alku kuitenkin! Loppuviikosta saadaan vielä nurmikkokin, niin sittenhän piha alkaa olla jo ihan siedettävällä mallilla.

Kotiblogissa on enemmän kuvia ja hieman tarkemmat selostukset :-)

14 kommenttia:

 1. Oi hienot!! Ja ihanan leveä terassi! Betonisista istutusaltaista haaveillaan myös meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :-) Näihin on nyt törmännyt aika monessakin paikassa, niinkuin sitä luuli olevansa kekseliäs ja omaperäinen :-D :-D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Joku tuossa massiivisuudessa tosiaan viehättää, nuo on vielä oikeasti aika suuret, pituutta tuolla sivulla portaineen on noin kymmenen metriä, josta allasta itseään noin yhdeksän. Ei siis mitään ihan piperrystä :-D

   Poista
 3. Tuossa on tosiaan kukkalaatikot jo minunkin makuuni! :D Wau! Haluaisitko kertoa tarkemmin, että mistä olet hankkinut nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minunkin makuuni passaa :-D Ne teki talomme perustukset tehnyt firma.

   Poista
 4. On kyllä hienot. Tuollainen on meilläkin haaveissa etupihalle, mutta pohdin pystyisikö tuollaisen tekemään ihan itse paikoilleen muoteilla? Miksei, vaikka meillä toteutus jäänee kyllä suosiolla ensi vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmqsti pystyisi tehdä itsekin, muotit vaan ja raudoitukset sinne. Meillä tosin ongelma oli tuo terassi, kun halusimme ne tulemaan terassin reunan yläpuolelle, mutta kuitenkin terassiin kiinni. Väliin ei olisi mahtunut muottia, joten siksi nuo tehtiin muualla. Jos ne olisi tehty jo perustusten teon yhteydessä, olisi tuossa paikalla valaminenkin onnistunut ja muotit olisivat olleet jo paikalla valmiina, mutta nyt se meni tosiaan parhaiten näin.

   Poista
 5. Tosi hyvältähän nuo näyttävät! Ja vitsit teidän talo on hyvännäköinen! Tuosta saa olla kyllä tosi ylpeä. :)

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Suvi :-) Talokin alkaa olla jo järkevän näköinen, kun on melkein kokonaan maalattu. Muuttui tosi paljon edukseen maalin myötä!

   Poista
 6. Eipä ole tullut pitkään aikaan käytyä blogissasi. Toki instassa näen, että kotinne edistyy vauhdilla ja on kaunis ja kodikas. Mukava lukea kuulumisianne täältäkin:) Tunnelmallista elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, eilen sytyttelinkin ensimmäiset kynttilät :-) En ole tätä blogia nyt paljoakaan päivittänyt, kun tulisi aika samoja juttuja päällekkäin. Suurin osa kirjoituksista on siis tuolla kotiblogin puolella!

   Poista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!