tiistai 27. lokakuuta 2015

Havainnekuvasta todellisuuteen


Pahoittelen tuplapostausta kotiblogin kanssa, mutta ajattelin laittaa tännekin puolelle tämän kuvaparin. Vasemmalla on arkkitehtitoimiston tekemä havainnekuva, jonka voimin jaksoimme pyristellä läpi raksa-ajan. Nyt otin samasta kohdasta valokuvan, ja kyllähän me nyt tosiaan eletään siellä samassa näkymässä. Aika ihanaa, pitäisi vähän useamminkin muistaa pysähtyä ja oikein ajatuksella miettiä mistä on tultu ja missä ollaan nyt. 

Tsemppiä kaikille vielä rakentaville, kyllä sekin päivä vielä koittaa kun rakentamisen aika alkaa painua vain muistoiksi tuonne jonnekin :-) 


3 kommenttia:

 1. Ihana tsemppipostaus! Tämä muistuttaa siitä, että se kaikki raksalla puurtaminen tähtää kuitenkin loppuviimeksi sen oman ihana kodin saamiseen. Välillä se meinaa ihan oikeasti raksahässäkässä unohtua!

  Suvi / Ripaus unelmapulveria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Sitä sokeutuu helposti tuijottamaan vain sitä kilometrin mittaista tekemättömien listaa, ja maali saattaa lähes unohtua mielestä. Että miksi kaikki vaiva ja väsymys onkaan nyt arkea? On meillä toki vieläkin täällä kesken vaikka mitä, mutta talo alkaa olla onneksi pieniä viilauksia vaille valmis :-)

   Poista
 2. Tässä kohtaa hyvä muistutus itselle.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit, kiitos viestistäsi!